Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterini canlandırdığı Yalı Çapkını dizisinin finaline dair bir tüyo geldi. Ferit finalde intihar mı edecek?

YALI ÇAPKINI FİNALİ ORTAYA ÇIKTI

Çetin Tekindor’un Halis Korman'ı canlandırdığı fenomen dizide, Halis Ağa'nın isteği üzerine zorla evlendirilen iki gencin hikayesi anlatılıyor. Star TV'de Cuma akşamlarını sallayan Yalı Çapkını dizisinde usta oyuncuya Seyran ve Ferit rollerinde iki başarılı genç oyuncu eşlik ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir son dönemin en popüler oyuncularından. Geçtiğimiz günlerde Yalı Çapkını dizisi ve Mert Demir ödüle layık görüldü.

Şimdi de dizinin nasıl biteceği ortaya çıktı! Yalı Çapkını final bölümü izleyicilere bolca gözyaşı döktürecek. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandığı için dizinin finalinde neler olacağı da kulislerde dolaşmaya başladı. Buna göre finalde Ferit intihar edecek ve ölecek.

Mert Ramazan Demir tarafından canlandırılan Yalı Çapkını Ferit karakteri, hikayenin sonunda Seyran tarafından terk edilecek. Aldatıldığını öğrenen Seyran, Ferit'i terk edecek. Seyran'a çok aşık Ferit ise canına kıyacak.

Editör: Didem Bektaş