24 Mart reyting sonuçları az önce belli oldu. Star’ın Yalı Çapkını dizisi mi, Show’un Kızılcık Şerbeti dizisi mi dünün reyting birincisi oldu?

İzleyiciler Cuma akşamı televizyon ekranının başına geçerek en sevdikleri dizileri seyretti ve dünün reyting birincisi yapımı belli oldu. Reyting sıralaması Total, AB ve ABC1 gruplarında günün en çok izlenen ilk 10 yapımını ortaya çıkarıyor. TİAK ölçümlerine göre, reyting sonuçları 24 Mart 2023 Cuma akşamının galibini gözler önüne serdi. Yalı Çapkını mı Kızılcık Şerbeti mi ipi göğüsledi? İşte, dünün reyting birincisi!

24 Mart Cuma akşamı Yalı Çapkını 25. Bölümü ile Star TV’de ekrana geldi. Aynı anda Show TV’de Kızılcık Şerbeti 20. Bölümü ile yayındaydı. Peki, haftalardır reyting sıralamasında ilk 2’yi paylaşan rakip dizilerden dünün reyting birincisi hangisi oldu?

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ikilisinin takipçileri #DoğFat etiketi altına, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çiftinin takipçileri #SeyFer etiketinin altına bölüm yorumlarını yaptı. Sosyal medyada hakkında daha fazla yorum yapılan ve gündem olan yapım Kızılcık Şerbeti oldu. Peki, televizyon ekranlarında durum ne?

İşte, 24 Mart reyting sonuçları!

Total grubunda 1. Yalı Çapkını, 2. Kızılcık Şerbeti oldu.

Ab grubunda 1. Kızılcık Şerbeti , 2. Yalı Çapkını oldu.

Abc1 grubunda 1. Kızılcık Şerbeti , 2. Yalı Çapkını oldu.

Editör: Didem Bektaş