Yalı Çapkını 8 bölüm fragmanı yayınlandı! Afra Saraçoğlu diziye veda mı ediyor? Seyran yere düşüp bayılıyor! İşte yeni bölümden detaylar!

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK

Star TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen ve her hafta reyting rekoru kıran Yalı Çapkını adlı dizisinde izleyiciyi şoke eden bir gelişme yaşanacak. Bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümden gelen tanıtım herkesi heyecanlandırdı. İşte, Yalı Çapkını 8 bölüm fragmanı ve yaşanacak gelişmeler…

Yalı Çapkını 8 bölüm fragmanını izleyenler, Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ne yazık ki bu yanıtı yeni bölümü izleyerek alabileceğiz. Öte yandan başarılı ve güzel oyuncunun dizide başrol karakterini canlandırdığını hatırlatalım.

Dizinin büyük başarısında payı olan Afra Saraçoğlu’nun hikayeden çıkma gibi bir durumu yok. Fakat yeni bölüm fragmanında babası Kazım tarafından boğazı sıkılan Seyran’ın bayılıp yere düşmesi izleyicileri meraklandırdı. Peki, Seyran yaşayacak mı, ölecek mi?

Ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı kulislerde dolaşırken sosyal medyadan gelen tepkiler çığ gibi büyüyor. Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaşan güzel oyuncunun diziden ayrılacağı bilgisi şimdilik asılsız.

İşte, 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak Yalı Çapkını 8 bölüm fragmanı!

Editör: Didem Bektaş