Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi sürpriz bir gelişmeye gebe. Seyran ve Ferit boşanacak mı?

Yalı Çapkını fragman ve tanıtımlar izleyici tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Twitter’da #SeyFer ve Yalı Çapkını etiketleri altında binlerce yorum gelirken #TT olan ünlü dizi çiftinin akıbeti hakkında sürpriz bir gelişme bekleniyor.  Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı sevilen dizide bu akşam neler olacak?

Yalı Çapkını 25. Bölüm fragmanı ve ikinci tanıtımı yayınlandı. Seyran ve Ferit’in arası Pelin ve annesi sebebiyle açılacak. Peki, bu sezonun reyting rekortmeni dizisi finale mi yaklaşıyor? Ferit ile Seyran ayrılacak mı?

Star TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölümü ile 24 Mart Cuma akşamı heyecanlı anlar yaşatacak. İlişkileri gelgitli devam eden genç çiftin arasına Ferit'in eski aşkı Pelin'in annesi giriyor. Seyran'ın karşısına çıkarak onu tehdit eden Zerrin başarılı olacak mı?

Dizide finale doğru büyük bir ayrılık yaşanacak. Birçok kişi gerçek hikaye gereği Ferit'in öleceğini biliyor. Seyran Ferit'e aşık olmaya başlamışken muhtemelen kocasını bırakmayacaktır. Yeni bölümde bir küslük yaşanabilir, ancak ikilinin tekrar birleşmesi muhtemel.

İşte, Yalı Çapkını fragmanı!

Editör: Didem Bektaş