Kanal D ekranlarının popüler olan ve sevilen dizisi Yargı Ne Zaman Başlayacak? Sorusu cevap buldu. Yargı 2. Sezon Yayın Tarihi açıklanmasının ardından dizinin hayranları tarafından dizinin yeni bölümü ne zaman diye araştırmaya başladı. Seyircisi tarafından heyecanla beklenen Yargı 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı Mı? Yargı 2. Sezon Ne Zaman? gibi soruların cevabı yazımızda yer alıyor. 

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve yayınlandığı günden itibaren yankı uyandıran Yargı yeni sezon ile gündemde yer edinmeyi başardı. Seyircisi tarafından heyecanla beklenen dizinin yeni bölümleri için geri sayım başladı. Eylül ayında yayınlanacak olan dizinin günü belli olurken fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin hayranları tarafından Yargı Yeni Bölüm Ne Zaman? diye araştırılmaya başlandı. 

Yargı 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kanal D'nin popüler ve sevilen dizisi Yargı ilk sezon 29 Mayıs tarihinde bitmişti. Sezon finalinin yapılmasının hemen ardından dizinin 2. sezonuyla ilgili araştırmalar başlamıştı. Sonunda Yargı 2. Sezon yayın tarihi belli oldu. Yargı 2. Sezon yayın tarihi olarak 18 Eylül Pazar günü belirlendi. Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan dizi 18 Eylül Pazar Günü saat 20.00 da hayranlarıyla buluşacak. 

Yargı 2. Sezon Fragmanı

Yargı 2. Sezon Fragmanı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Dizinin 2. sezon yayın tarihi belli olmasının ardından ilk bölümün fragmanı araştırılmaya başlandı. Yargı yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Yargı fragmanı yayınlandı zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Yargı Konusu Nedir? 

Kanal D ekranlarında yayınlanmasının ardından dizinin hayranları tarafından çok sevilen Yargı dizisini henüz izlemeyen pek çok kişi vardır. Bu kişiler tarafından Yargı Konusu araştırılmaktadır. Bir cinayet vakasında karşılaşan Ilgaz ve Ceylin katili bulmak için beraber hareket ederler. Beraber hareket etmeleri aralarında bir kıvılcım olmasına neden olur. Hal böyle olunca da her ikisinin hayatında geri dönüşü olmayan kırılma noktası yaşanır. Ilgaz ve Ceylin arasında yaşanan olaylar ve bu olaylar karşısında onların hal hareketlerini konu edinen Yargı Dizisi 2. Sezonu 18 Eylül akşamı seyirciyle buluşacak.