TV VE SİNEMA

Yargı 44. Bölüm Fragmanı: Serdar'ı kim öldürdü?

Abone Ol

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da bu hafta neler yaşanacak? Serdar’ın katili kim? İşte, Yargı 44 bölüm fragmanı!

YARGI 44. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan Yargı dizisi her hafta Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor. Yargı son bölümü ile nefesler tutulmuş, Başmüfettiş Turgut Ali’nin sunduğu raporla Ilgaz ve ekibi rahat bir nefes almıştı. Burak’ın katil olduğu kanıtlanmış olsa da, Kaya ve Erguvan ailelerini yeni bir sorun daha bekliyordu.

Yekta’nın intikam planları tıkır tıkır işlerken, bu kez de Kaya ve Erguvan ailelerinin fertlerini Serdar’ın karşısına çıkartan Yekta’nın amacı, onlara Serdar’ı öldürterek yeni bir acı yaşatmaktı. Yekta’nın istediği oldu ve aileden biri Serdar’ın katili oldu.

Yargı yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Pazar akşamı yayınlanacak 44. Bölümde Ilgaz, Pars ve Eren üçlüsü Serdar’ın cesedini buluyor. Ancak ailelerinden birinin Serdar’ı öldürdüğünü henüz bilmiyorlar. Durumdan bihaber Ceylin ile Ilgaz aşklarını yaşarken, Gül ve Merdan arasında geçen o diyalog izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

İşte sırlarla dolu heyecan veren detaylar içeren Yargı 44 bölüm fragmanı!

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }