TV VE SİNEMA

Yargı 59. Bölüm Fragmanı: Ilgaz Tutuklanıyor!

Abone Ol

Kanal D’nin sevilen dizisinden yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ilgaz tutuklanırken, avukatı Ceylin oluyor. İşte, Yargı 59. Bölüm fragmanı!

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yargı son bölümde Pars Savcı’nın cesedi bulundu ve cenaze töreni yapıldı. Yekta ile Ömer ikilisi, Ilgaz’ı suçlu göstermek için işbirliği yaptı. Ilgaz Savcı, yeni gelen savcı ve başsavcının kararıyla görevden alınarak tutuklandı. Peki, bu hafta sevilen dizide bizi neler bekliyor? Yargı yeni bölüm ipuçları yayınlanan fragman ile netleşti.

Yargı 59 bölüm fragmanında Ilgaz’ın nezarethaneye atıldığını ve Ceylin’e avukatının olmasını söylediğini görüyoruz. Metin ise oğlunu ziyaret ederken can alıcı sözler sarf ediyor. Diziye konuk oyuncu olarak katılan savcı da Ilgaz’ın yeni düşmanı gibi görünüyor. Öte yandan, Yekta ise Ömer’in tek başına planlar yaptığından kuşkulanıyor. Ömer, Ilgaz ve ailesini Balkan mafyası üzerinden bitirmeye kararlıyken, hem Ceylin’i kazanmak hem de Yekta’ya hain tuzaklar kurmak isteyecek.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolde yer aldığı Yargı dizisi yeni bölümüyle 2 Nisan Pazar akşamı Kanal D’de ekrana gelecek. 2. Fragman Cuma akşamı yayınlanacak. Heyecanın tavan yaptığı Yargı yeni bölümde izleyiciler yeni bir sürprize hazır.

İşte, Yargı 59 bölüm fragmanı!

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }