TV VE SİNEMA

Yargı 61. Bölüm Fragmanı: Ömer’in arkasındaki güç Turgut Ali mi?

Abone Ol

Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanında önemli ipuçları yer alıyor. Ömer’in arkasındaki sinsi güç Başsavcı Turgut Ali mi? Ilgaz ve Ceylin şimdi ne yapacak?

Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Kanal D'nin Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde büyük finale sayılı haftalar kaldı. Mayıs sonu, Haziran başı gibi ekranlara veda etmesi beklenen dizide her hafta heyecanın temposu daha da artıyor.

Yargı 61. bölüm fragmanı ile birlikte izleyicilerin merakı daha da arttı. Ceylin, avukatı olarak Ilgaz'ı hapisten kurtardı. Yekta'nın da yardımıyla kartlar yeniden dağıtılıyor. Ömer ise nezarethanede iken ziyaretine gelen Yekta'ya öldürdüğü kardeşi Ömer hakkında önemli bir şey söylüyor. Ceylin'e ise, "O gece Ilgaz'ı değil, seni seyretmeye geldim" diyerek Ceylin'e bir korku salıyor.

Ömer hapisten çıkarken, bunun bu kadar kolay olması Ilgaz'ı şüpheye düşürüyor. Ve sürpriz: Ilgaz, Başsavcı Turgut Ali'ye "Baştan beri aradığım sendin" diyerek herkesi şaşırtıyor. İzleyiciler, Ömer'in arkasındaki kişinin Özcan Savcı olduğunu düşünürken, fragman ile birlikte heyecan doruğa çıkıyor.

Yargı yeni bölümü ile 16 Nisan Pazar akşamı Kanal D'de. İşte, Yargı 61. bölüm fragmanı!

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }