Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi - Uğur Güneş kimdir? Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi - Uğur Güneş kimdir?

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı 3. Sezona hızlı bir giriş yaptı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisini başrollerde buluşturan dizinin bu hafta ekrana gelecek olan 66. Bölümünde yaşanacaklar belli oldu.

Yargı 66 bölüm fragmanı Ilgaz ve Ceylin’in kızları Mercan’ın kaybı ve acısıyla baş edemediklerini ve sürekli tartıştıklarını gösterirken, tanıtım sonunda yer alan bir sahne izleyicileri şoke etti. Mercan’ı kaçıran kişi veya kişilerden gelmiş olabilecek bir kutu, Ilgaz ve Ceylin’in eline geçti. Peki, bu notta ne var?

Senarist Sema Ergenekon, bu bölümü yazarken çok zorlandığını ve çok duygulandığını itiraf etti. Dizinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu da sosyal medya hesabından yeni bölümün heyecanının doruklarda olacağını belirtti.

Mercan’ı muhtemelen Efe Savcı, Baş Savcı ya da Dilek’in ablası kaçırdı. Şimdilik şüpheli kişiler bunlar, ama bir sürpriz de yapılabilir.

Dizinin başarılı yazarı Ergenekon, yeni bölüm için şu sözleri söyledi: “66. Bölüme hazır mıyız emin değilim, yazmakta en zorlandığım keder ve kahıra en çok düştüğüm bölüm olabilir. Defalarca ağladığım. Çok yorulduğum.”

Yargı dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle 8 Ekim Pazar akşamı Kanal D'de yayınlanacak. Büyük ihtimalle bu bölüm Mercan'a ne olduğunu izleyeceğiz. Mercan'ın 6 yaşındaki hali de geçen hafta ekranda görüldü. Muhtemelen Mercan, Dilek'in ablasını annesi olarak biliyor. Peki, Ceylin ve Ilgaz bir savcı olarak kızlarının izini sürebilecek mi?

İşte, sizleri izlerken gözyaşlarına boğacak Yargı 66 bölüm fragmanı!

Editör: Didem Bektaş