Kanal D’nin fenomen dizisi Yargı 3. Sezon ilk bölümüyle izleyicileri derinden etkiledi. Ceylin’le Ilgaz’ın kızı Mercan hakkında şaşırtan detaylar ortaya çıktı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu başrollerde buluşturan Ay Yapım’ın Yargı dizisi yeni sezona birincilikle başladı. Kanal D’nin fenomen dizisini Sema Ergenekon yazıyor, Ali Bilgin yönetiyor. Geniş oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve tecrübeli ekibiyle Yargı dizisi bu sezona da damga vuracak.

İlk bölümde Ceylin’in avukatlığı bırakıp savcı olması, Ilgaz ile boşanmış olmaları gibi detaylar ilk fark edilen detaylardı. Bölüm sonunda Elif’in anne diyerek Aylin’e sarıldığı an, izleyici olarak Elif’in Ceylin ve Ilgaz’ın kızları olmadığını anlamıştık. Yeni fragmanda çiftin kızlarının aslında Mercan olduğu ve Mercan’ın kaçırıldığı veya kaybolduğu anlaşıldı.

Mercan’a dair önemli detaylar ortaya çıktı

Diziye yeni katılan oyunculardan Efe Savcı ve Eren'in sevgilisi Dilek, Mercan'ın kaçırılmasından sorumlu gibi görünen şu an için en dikkat çeken isimler oldu.

Muhtemelen Mercan kaybolduktan sonra boşanan Ilgaz ve Ceylin, yeni bölümlerde birlikte kızlarını arayacak.

Yargı'nın çocuk oyuncularından Elif'i daha önce Canım Annem dizisinde rol alan Geceışık Demirel canlandırıyor. Mercan'ın küçüklüğünü Sadakatsiz dizisinde rol alan Yaren Vera Salman, 6 yaşındaki halini de Eylül Uğuz canlandırıyor.

Peki, Ceylin ile Ilgaz’ın kızlarının adı neden Mercan? Ve ilk bölümde hangi ipuçları vardı?

Öncelikle, Avukat Ceylin, kızını bulmak için Savcı olmuş olabilir.

Bölüm başından sonuna kadar boynunda mercan bir kolye taşıdı.

Ilgaz ise restoran sahnesinde deniz kenarına oturmak istemedi; çünkü deniz ona mercanları hatırlatıyordu.

Ceylin bir sahnede nefessiz bir şekilde havuzda yüzmüştü. Çünkü ceylinin anlamı yengeç ve mercan da inciler ve yengeçler de denizde yaşar.

Yargı yeni bölümleriyle her Pazar Kanal D’de! İşte, Mercan’la ilgili o detayın yer aldığı yeni bölüm fragmanı!