Kanal D’nin Yargı dizisinde haftalardır aranan katil, bu bölüm ortaya mı çıkıyor? Katil Burak olmayabilir… İşte, Yargı 40. Bölüm fragmanı!

YARGI 40. BÖLÜMDE KATİL ORTAYA ÇIKACAK MI?

Kanal D’de ikinci sezonu ile ekranlara gelen Yargı dizisinde neler oluyor? Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrolde olduğu Ay Yapım imzalı dizide bu Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde gerçek katil ortaya çıkacak.

Yargı son bölümde Ceylin’in de dahil olduğu yeni beşliyi kaçıran kişinin yani katilin kim olduğu henüz kanıtlı bir şekilde ortaya çıkmadı. Bölümün son sahnesinde Ceylin’lerin yanına üstü başı dağınık bir halde gelen Adliye muhabiri Burak, izleyicileri şoke etmişti. Peki, gerçek katil Burak mı, bir başkası mı?

Dizide şu an için netlik kazanan bir durum yok. Bu sezon kadroya yeni dahil olan Emniyet Amiri, Haluk patron, Çetin, Avukat Tolga ve tabii ki muhabir Burak şüpheliler arasında. Fakat, bu bir tuzak ve oyun olabilir. Gerçek katil, suçu Burak’ın üstüne atmış olabilir.

Ilgaz, Pars ve Eren üçlüsü yeni bölüm tanıtımında harıl harıl Burak’a ve Ceylin’lere ulaşmaya çalışıyor. İşte, 23 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan Yargı dizisinin yeni bölümünden önemli detaylar içeren fragman. Yargı 40 bölüm fragmanı sizlerle…

Editör: Didem Bektaş