Yargı Yakında Kanal D'de Başlıyor

Abone Ol

Yeni sezon dizileri belli olmaya başladı. Kanal D, Ay Yapım imzalı iddialı bir diziyle geliyor. İşte ‘Yargı’ dizisinin konusu ve oyuncuları…

Yargı Dizisi Oyuncuları

Kanal D, merakla beklenen ‘Yargı’ dizisinin afişini yayınladı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı dizi, büyük ses getirecek gibi duruyor. Ay Yapım ardı ardına yeni dizi bombalarını patlatmaya devam ediyor. Önce Üç Kuruş, şimdi de Yargı yeni sezonda fırtına gibi esecek.

Büyük bir izleyici kitlesi edinmesi beklenen dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. Yönetmen ise Ali Bilgin. Yargı dizisi; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Mehmet Yılmaz Ak, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Ali Seçkiner Alıcı, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Onur Özaydın, Arda Anarat, Zeynep Atılgan, Beren Nur Karadiş ve Onur Durmaz gibi usta ve genç isimleri bir araya getiriyor.

Yargı Dizisinin Konusu

Dizide bir avukatla bir savcının yolları bir cinayet sebebiyle kesişiyor. Bu da onların hayatında dönüşü olmayan bir kırılma noktası yaratıyor. İzleyiciler, diziyi izlediğinde “En yakınındakine bile ne kadar güvenebilirsin?” sorusuna yanıt arayacak. Yargı, çok yakında Kanal D’de başlıyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }