Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Biran Damla Yılmaz’ın paylaştığı Fox TV dizisi Yasak Elma finale doğru yaklaşıyor.

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un şirketi Med Yapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisi 10 bölüm sonra ekranlara veda ediyor. 6 sezondur Fox TV'nin en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma'da sona sayılı haftalar kaldı. Her sezonunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz başrollerde.

YASAK ELMA FİNAL NE ZAMAN?

Fox TV sayısız dizisini erken final yapsa da, tam 6 senedir reyting rekoru kıran Yasak Elma final için son 10 bölümdeyiz. Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri çok sevildi. Keza, Ender, Kumru, Doğan gibi karakterler de öyle.

Kanalın son 6 sezondur en başarılı dizisi Yasak Elma final tarihi 29 Mayıs Pazartesi olacak. 178. bölümüyle izleyicilerine veda edecek. Fox'un ikinci başarılı dizisi 5 sezonluk Savaşçı olmuştu.

Bakalım yapımcı Fatih Aksoy bu istikrarı sonraki dizilerde de koruyabilecek mi? Oyuncuların yeni projeleri de merak edilirken, Yasak Elma hayranları dizinin finale adım adım yaklaştığı bu haftalarda ekrana kilitlenerek her bölümü kaçırmadan takip ediyor.

Editör: Didem Bektaş