İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın ve diğer adaylar, Trabzon ziyaretlerine devam ediyor. Bugünkü adres Trabzon Sanatevi oldu.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın ve diğer adaylar Av. Serpil Akçay, Prof. Dr. Akın Çelik ve Bülent Arslan, parti yöneticilerinin de yer aldığı seçim ziyaretlerine devam ediyor. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin ardından, adayların bugünkü durağı Trabzon Sanatevi oldu. Ziyarette Trabzon'un ülke genelinde en fazla sanatçı yetiştiren kentlerden biri olduğunun altı çizildi.

Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın da, sanatın öne çıktığı Trabzon'da yer sorunu gibi sorunları çözümü konusunda şimdiden her türlü desteği verebileceklerini açıkladı. Aydın, Atatürk’ün, ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü baz alarak, sanatın ve sanatçının yanındayız mesajını verdi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Aydın, ülkemizde sanatçıların yeterince özgür olamadığını, bazı kesimlerin sanattan rahatsız olduğunu dile getirdi. İyi Parti heyeti Trabzon Sanatevi ziyaretinin sonunda Başkan Taç ile birlikte galeriyi gezdi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Didem Bektaş