Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuracak bir olay daha geldi. Türkiye’yi şaşkına çeviren bu dolandırıcılık olayı herkesin diline düştü. Programı takip etmeyen kişiler bile bu olaydan sonra programı takip etmeye başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa İnce olayı herkesin gündeminde yer almaya başladı. Programa sıra sıra dizilen mağdurlar ellerinde pankartlarla ne kadar dolandırıldıklarını canlı yayında haykırdılar. Fakat onlarca kadından ve erkekten para, ev, arsa, tapu alan Mustafa İnce resmen sırra kadem bastı.

Yağ satarız, para kazanırız!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına Mustafa İnce olayı damgasını vurdu. Müge Anlı Mustafa İnce kimdir? Sorusu arama motorları üzerinde araştırılmaya başlandı. Mustafa İnce, Türkiye’ye damgasını vuran bir olay yaşattı. Tanıştığı kadınlarla yağ satarız, para kazanırız! Diyerek kandıran ve milyonlarca parasını alan Mustafa İnce, canlı yayında bazı açıklamalarda bulundu. Mağdurlar tek tek canlı yayına katılarak dertlerinden bahsettiler. Peki, Mustafa İnce olayı ne?

Müge Anlı’da bugün özellikle kadınlarla önce arkadaş olup daha sonra sevgili olduktan sonra güvenini kazanan Mustafa İnce, daha sonra onları milyonlarca lira dolandırarak gündeme damgasını vurdu. Parasını kaptıran kişiler Müge Anlı’dan İnce’nin bulunması ve paralarını almak için yardım istediler.

Mustafa İnce olayı ne?

Müge Anlı Mustafa İnce olayı arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılmaktadır. Yayına katılanlar tarafından söylenen iddialara göre Mustafa İnce, tanıştığı kadınlara veya erkeklere yağ ve şeker işi yaptığını söyleyerek kar payı elde ettiğini söylerken kadınlardan ve erkeklerden para talep etti. Paraları alan Mustafa İnce hakkında pek çok kadın ve erkek canlı yayına katıldı.

Mustafa İnce olayının ilk ortaya çıkması ise canlı yayına çıkan Tuba Koçman adlı genç kadın, ablası ve arkadaşıyla oldu. Mustafa İnce, Tuba Koçman ile arkadaşı vasıtasıyla tanışıp sevgili oluyor ve daha sonra olanlar oluyor. Tuba Koçman’dan, Pınar Koçman’dan ve arkadaşından para alan Mustafa İnce, 3 kişiden toplamda 1 milyon 200 bin TL para dolandırdı.

Mustafa İnce Olayında eşi Melek var mı?

Mustafa İnce olayının başından beri adı geçen eşi Melek İnce tarafından yapılan açıklamalarda dikkat çekti. Eşi Melek İnce, ayda 2 bin TL’ye çocuk bakarak geçimini sağladığını ve 6 yıl kadar önce boşanma davası açtığını söyledi. Boşanma davalarının hali hazırda devam ettiğine değinen Melek İnce’nin olayın içinde olup olmadığıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Toplam 45 milyon TL dolandırıcılık!

Müge Anlı Mustafa İnce olayı arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılmaya başlandı. Müge Anlı programına katılan kişiler söylenen iddialara göre Mustafa İnce adlı şahıs, tanıştığı kadınlara yağ ve şeker işi yaptığını söyleyerek onlardan para aldı. Öncelikle 1 milyondan fazla para hortumlayan Mustafa İnce’nin yayında adını gören pek çok kişi canlı yayına katıldı. Canlı yayına katılan kişi sayısı 50’yi geçince ortaya da dolandırılan para çıktı. İddialara göre Mustafa İnce isimli şahıs yaklaşık olarak toplamda 45 milyon TL dolandırıcılık yaparak kayıplara karıştı.

Her ilden dolandırıcılık olayı!

Müge Anlı Mustafa İnce olayında yaşananlardan sonra olaylardaki perde arkası aralanmaya başladı. Mustafa İnce aslen Gaziantepli ve Melek İnce adlı bir kadınla evli. Evliliğinden de 3 çocukları var. Mustafa İnce’nin dolandırıcılık olayını eşi ve sevgilisi Ece ile beraber planladığı her telefonda gündeme geliyor. Ece kim derseniz Ece’de Mustafa’nın sevgilisi. Ece Hanım daha önce Gaziantep’in İbrahimli semtinde güzellik salonu olan ve daha sonra İstanbul’da güzellik salonu açan bir kadın.

Ece ile iş birliği yaptığı iddia edilen Mustafa İnce, iddialara göre yaptığı dolandırıcılık olayını Ece ile beraber planlayıp onunda işin içinde olduğu iddia edildi.