Yeni Transfere 4 Hocadan Övgüler

Abone Ol
 Trabzonspor, Karabükspor'un başarılı sol beki İshak Doğan ile anlaşma sağladı. Bu transferin kısa bir süre içerisinde bitmesi beklenirken İshak Doğan için futbol adamlarının yaptıkları yorumlar bordo mavili taraftarları heyecanlandıracak cinsten.

İŞTE O YORUMLAR

Tolunay Kafkas: Biz zaten İshak’la ilgili gerekli şeyleri söylüyoruz. Kendi çok yetenekli ve büyük takımda oynayabilecek bir isim. İshak gibi her oyuncumuzun önünü açmaya hazırız. 

Fatih Terim: Biz formayı hak edene, bırakmak istemeyen gençlere veriyoruz. İsimlere bakmıyoruz. İshak da formayı hak etti aldı. Bundan sonrası kendi elinde.

Mesut Bakkal: Sol ayağını çok etkili kullanıyor. Atakta da çok iyi. Yani sadece savunmada değil, hücumda da katkısı büyük oluyor. Ben getirmedim Türkiye’ye ama şans verdim ve beni hiçbir zaman mahcup etmedi. Çok iyi aile terbiyesi almış bir çocuk. O yüzden her ortama rahatlıkla uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Benim öğrencimken sürekli çalışırdı, idmandan kaçmazdı. Çalışkanlığı ona her kapıyı açar. Milli takımın da bu yüzden dikkatini çekti. Ortaları zaten muazzam. Çok iyi bir sol bek.

Ziya Doğan: Topu aldığı zaman hiç kaybetmeyecek gibi bir ruhu var. Açıkçası ben de top onun ayağına geldiğinde asla kaybetmeyeceğine inanıyorum. İnsan biraz telaşlanır, tedirgin olur. Ama o topu büyük bir soğukkanlılıkla kullanıyor. 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }