Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayları ve tüm teşkilat üyeleri Trabzon'da halk ve esnafla buluşarak hedeflerini açıklıyor.

Trabzon'da esnafları dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Yeniden Refah Partisi, seçim öncesi hedeflerinden bahsetti. Partinin Trabzon Milletvekili adayı Kerim Karaca, gittikleri her yerde sevgi seliyle karşılaştıklarından bahsederek, "Of'umuzda ve Trabzon'umuzda adım atmadık yer bırakmayacağız. Karşı ittifakın birlik olduğu bu günlerde bizler de Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımızı daha büyük bir özveriyle yerine getireceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ayaz ise, Trabzon Of ilçesindeki mahalleleri gezerek vatandaşların destek ve dualarını aldıklarını söyledi. Parti İl Başkanı Ayaz, "Artık baraj sorunumuz yok. Aziz hemşehrilerimize layık olmak için çok çalışıyoruz. Bundan sonra verilen her oyun karşılığı olacak" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi seçim çalışmalarında Cumhur ittifakı içinde kendi logosuyla yer alıyor. Partililer, milli görüş bayrağını gazi meclisinde yeniden dalgalandırmak istiyor.