Büyükaydın şunları söyledi: “Bir süredir AK Parti Trabzon Milletvekili adayı kimliğimle vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyorum. Elini sıktığım insanlara ‘AK Parti Milletvekili Adayıyım’ dediğimde yüzlerinde oluşan tebessüm 14 Mayıs’ta kazanacağımız zaferin işaretidir. O tebessüm milletimizin her şeyin farkında olduğunun işaretidir. O tebessüm Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginin işaretidir.”

BİZE DURMAK YOK

“İnsanlar bizden ilgi bekliyor, insanlar bizden sorunlarına çözüm bekliyor, insanlar bizden ulaşılabilir olmamızı bekliyor. Şüphesiz vatandaşımızın sesine kulak vermek zorundayız. Şüphesiz her sıkıntısında vatandaşımızın yanında olmak zorundayız. Şüphesiz onların sesini duymak, duyurmak zorundayız. O yüzden bize durmak yok, bize yorulmak yok, bize rehavet yok. AK Parti gönüllerin partisidir. AK Parti vatana hizmeti her türlü şahsi meselenin üzerinde görenlerin partisidir. AK Parti sessiz yığınların sesidir. 
AK Parti milletin umudu, vatanın güvencesidir. AK Parti milletin sesidir ve öyle de olmaya devam edecektir.”

509739b2-65f5-4128-ab0a-890ff91a9c09

KARŞIMIZDA ŞER İTTİFAKI VAR

“Tarihi değere sahip bir seçimin arefesindeyiz. Üzerimizde çok büyük sorumluluklar var. Karşımızda geniş bir şer ittifakı var. Karşımızda ne olursa olsun Tayyip Erdoğan’ı yenmek isteyen emperyalist güçler var. Karşımızda Türkiye’nin lider ülke olmasını kabullenemeyenler var. Karşımızda Türkiye’nin kendi savaş uçağını, kendi arabasını, kendi İHA’sını kendi SİHA’sını üretmesinden rahatsız olanlar var.  Karşımızda fırsat verilirse bu ülkenin evlatlarına gözünü kırpmadan silah sıkacak teröristler var.”  

7352010a-aedd-4364-a039-fdd12ba9c04b

MİLLETİN GELECEĞİNİ HEBA ETTİRMEYECEĞİZ

“Birilerinin bu milletin geleceğini heba etmesine müsaade etmeyeceğiz. Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a yapılanların Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. O yüzden çok çalışacağız. Kendimizi iyi anlatacağız. Bu seçimin bir beka meselesi olduğunu insanların zihnine, nakşedeceğiz. Ve sonunda Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta; öyle bir destan yazacağız ki dillere destan olacak. Öyle bir destan yazacağız ki parmak ısırtacak. Öyle bir destan yazacağız ki düşman çatlatacak. Öyle bir destan yazacağız ki Türkiye’nin Yüzyılı başlayacak.”

e1757900-f110-4e8b-b53a-8278c9db1a82

BU ŞEHRİN EVLADIYIM

“Ben Trabzon’un evladıyım. 
Burada doğdum, burada büyüdüm. Burada ticaret yaptım. Burada yaşadım. 
Kuruluşundan bugüne tereddüt etmeden partimizin, davamızın hizmetinde oldum.
Görevler, makamlar gelip geçicidir. Önemli olan, görevi layıkıyla yapabilmek,
önemli olan, iz bırakabilmek,
önemli olan, hoş bir seda bırakabilmek. Hiçbir makam benim için, bu davanın bir neferi olmaktan önemli olmayacak.”

AVUÇLARINI YALAYACAKLAR

“Milletvekilliği listemizin 1. Sırasında Türkiye’nin en başarılı bakanlarından biri olan Adil Karaismailoğlu, 2. Sırasında Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen var. Cumhurbaşkanımız yakın çalışma arkadaşlarından 2 ismi Trabzon’a göndererek Trabzon’u ne kadar önemsediğini bir kez daha göstermiştir. Trabzon için büyük bir fırsat. Nasıl ki 14 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılını inşa edeceksek bu ekiple birlikte Trabzon Yüzyılını da inşa edebiliriz. Bu dönemi iyi değerlendirmeliyiz. Trabzon’u her alanda şaha kaldırabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bunun için güçlü bir desteğe ihtiyacımız var. Bunun için Cumhurbaşkanımıza mahcup olmamamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın mücadelesine Trabzon’dan güçlü bir destek vererek hem Türkiye Yüzyılını hem Trabzon Yüzyılını başlatacağız. Kim ne derse desin, kim hangi planı yaparsa yapsın, kim hangi algıyı yaparsa yapsın 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız, biz hizmet edeceğiz, birileri de avucunu yalayacak.”

Editör: Haber TS