20 yıllık aranın ardından ekranlara dönüş yapacak olan Yılmaz Erdoğan, Kanal D’de yayınlanacak İnci Taneleri dizisi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak Hazar Ergüçlü seçilmişti. Dizide Erdoğan’ın oğlunu canlandıracak olan ikinci erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Bu isim Kubilay Aka oldu.

BKM Film imzalı İnci Taneleri dizisini Şenol Sönmez yönetecek. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosuna son olarak Zaferin Rengi filminde Fenerbahçeli efsane bir futbolcuya hayat veren Kubilay Aka dahil oldu. Aka ile Erdoğan, dizide baba oğlu canlandıracak.

Kubilay Aka kimdir?

12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Aka, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezundur. Bir kız kardeşi olan 1,83 metre boyundaki Kubilay Aka, ilk kez Vatanım Sensin dizisiyle tanınmıştır. Havaalanında çalıştığı dönemde keşfedilen Aka, Vatanım Sensin dizisinden sonra oyunculuk eğitimi de almıştır. Çukur, Aşk Bu Mu, Aşk 101, Cam Tavanlar, Oğlum ve Zaferin Rengi gibi projelerde yer almıştır.