Yılmaz Erdoğan 'ın senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı İnci Taneleri kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra televizyon ekranlarına dönüyor. İnci Taneleri dizi projesi, Erdoğan'ın hayranlarını oldukça heyecanlandırıyor. Çekimlerine başlanan projede Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterine hayat veriyor.

Geçtiğimiz gün setten ilk kareler paylaşılmıştı. Başrollerde Erdoğan'a, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç eşlik ediyor. Kadroda Güven Kıraç ve Yasemin Baştan da yer alıyor.

BKM Yapım imzalı yeni dizinin Kanal D'de yayınlanması planlanıyor. Güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculukları ile öne çıkacak olan İnci Taneleri dizisi oyuncuları arasına flaş bir isim daha katıldı.

Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'dan evlilik sinyali! Yusuf Yazıcı kimdir? Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'dan evlilik sinyali! Yusuf Yazıcı kimdir?

Başarılı oyuncu Özgün Çoban da ekibe katıldı. Özgün Çoban, Piraye'nin (Selma Ergeç) kardeşi Tayfun Salacak rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak. Diziyi Şenol Sönmez yönetecek.

Editör: Didem Bektaş