Bu iddia ise Yunanistan’da yayın yapan SDNA adlı internet sitesine ait.  Sitede verilen haberde, İstanbul takımlarının yanı sıra Trabzonspor da oyuncunun muhtemel talipleri arasında sayıldı.

Site haberinde ilk olarak Sivasspor'da forma giyen Dimitrios Goutas’ın kariyerini inceledi.

Yaz aylarında Sivasspor ile sözleşmesinin sona ereceğine kesin gözüyle bakıldığı belirtilen haberde, oyuncunun farklı bir yerde kariyerine devam etmek istediği ifade edildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı: "Gutas'ın, Türkiye'deki maçlarıyla İstanbul takımlarının ilgisini çektiği biliniyor. Galatasaray da onlardan biri. Trabzonspor'dan da bir şeyler çıkması muhtemel."

Hatırlanacağı üzere Dimitrios Goutas, 2021 yılında Atromitos Athen'den bedelsiz olarak Sivasspor'a transfer oldu ve burada gösterdiği performansla kariyerinin zirvesine çıktı.

29 yaşındaki 1.81 metre boyundaki stoper, 700 bin Euro olan değerini Sivasspor'da gösterdiği başarıyla 3 milyon Euro'ya kadar yükseltti.

Gutas, bu sezon Sivasspor formasıyla toplamda 44 maça çıktı ve 2 asist yapma başarısı gösterdi. Oyuncunun bu sezon sahada geçirdiği süre ise 3 bin 653 dakika olarak görülüyor.

Editör: Haber TS