Birkan Sokullu ve Ebru Şahin başrolde! Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? İşte, ilk tanıtımı, konusu ve oyuncu kadrosu!

Yüz Yıllık Mucize dizisi ilk tanıtımıyla büyük bir ilgi gördü. Başrollerini Destan’ın yıldızı Ebru Şahin ile Masumlar Apartmanı’nın yıldızı Birkan Sokullu paylaşıyor. Yüz Yıllık Mucize oyuncuları arasında usta isimler Zerrin Tekindor, Hümeyra ve Necip Memilli de yer alıyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize nerede çekiliyor, hangi kanalda, ne zaman başlıyor?

Güzel oyuncu Ebru Şahin, sevenlerinin karşısına bu kez çok farklı bir rolle çıkacak. Hercai'nin Reyyan'ı ve Destan'ın Akkız'ı olarak hafızalara kazınan Ebru Şahin, önceleri Ab-ı Hayat adıyla lanse edilen Yüz Yıllık Mucize adlı yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Hayat Şarkısı, Uçurum, Masumlar Apartmanı, Bir Aile Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan Birkan Sokullu da Şahin'in partneri oldu.

Star TV'de çok yakında başlayacak olan dizide geçmiş ve günümüz aynı hikayede birleşecek. Yüz Yıllık Mucize konusu biraz ilginç. 130 yaşındaki Ali Tahir'in günümüzdeki hali ve tarihteki kimliği aynı anda işlenecek. Harika da Ali Tahir'in aşık olduğu kadın olacak.

İki başarılı oyuncunun kariyerinde zirve yapacağı bu farklı hikaye merakla bekleniyor. Yalçın Hafızoğlu ile Ecem Çalhan gibi genç nesil oyuncular da kadroda yer alıyor. Ali Tahir ve Harika'nın aşkını 130 yıllık bir süreçte izleyeceğimiz dizi Star'ın en iddialı yapımlarından biri olacak. Henüz yayın tarihi bilinmese de Mart ayında başlaması bekleniyor. Dün ilk fragmanı da yayınlandı. Peki, Yüz Yıllık Mucize nerede çekiliyor?

Kuvayi Milliye'den beri 30 yaşında kalan Ali Tahir'in Lavanta Konağı'ndaki etkileyici hikayesinin hangi ilde ve ilçede geçtiği merak konusu. Hilal Saral'ın yönettiği Nuran Evren Şit'in senaryosunu yazdığı OGM Pictures imzalı dizinin çekim yeri henüz açıklanmadı.

İşte, Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş