Netflix platformunun ses getiren projesi Zeytin Ağacı dizisi ile ciddi bir çıkış yapan Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda bakın neyi itiraf etti?

Uzun süre sonra Zeytin Ağacı dizisiyle setlere dönen Tuba Büyüküstün, dizideki Ada karakteriyle hayranlarını mest etti. Başarılı oyunculuk performansıyla göz dolduran oyuncu, dizideki rol arkadaşları Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz ile birlikte bir dergiye röportaj verdi. Büyüküstün'ün röportajdaki açıklamaları ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

"KADIN OLMAK BÖYLE BİR ŞEY"

Güzel oyuncu, röportajda sorulan “Hiç aklın ile kalbin arasında kaldığın oldu mu?” sorusuna, "Hep, sürekli. Kadın olmak biraz böyle bir şey" yanıtını vererek herkesi şaşırttı.

Toprak ve Maya adında ikiz kızları olan Büyüküstün, anneliğin kolay olmadığını, hele ki çalışan bir anne için zorlayıcı olabildiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, Netflix Zeytin Ağacı dizisinde Murat Boz ile uyumlu bir partnerlik yakaladı. Türkiye ve dünyada trend listelerine giren dizi, sosyal medya gündeminde de önemli bir yere sahip. Dizide iki ünlü ismin yakınlaştığı sahneler ise uzun süre konuşulmuştu. Tuba Büyüküstün, anne olduktan sonra ölmenin daha zor olduğundan ve kadın olmanın güçlüklerinden bahsettiği son röportajında, hayranlarını bir kez daha etkilemeyi başardı.

Editör: Didem Bektaş