Zirveden Kopuş Sürüyor

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig 15. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.

Avni Aker'de oynanan ve hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı mücadele konuk  4-1 Eskişehirspor üstünlüğüyle sonuçlandı. Kırmızı-siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller 32'de Funes Mori, 73 ve 78'de Ömer Şişmanoğlu VE 90+3'te Andaç Güleryüz'dan gelirken, Trabzonspor'un tek sayısını 76. dakikada Özer Hurmacı kaydetti.

Aldığı bu galibiyet sonrasında puanını 16'ya çıkaran Eskişehirspor 12. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 22 puanla 6. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak, Eskişehirspor ise Gaziantepspor'u konuk edecek.

GENÇ İBRAHİM KALEDE BAŞLADI

Eskişehirspor'u konuk eden Trabzonspor'un kalesini genç oyuncu İbrahim Demir korudu.

Bursaspor maçında yediği goller sonrası eleştirilen kaleci Fatih Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor maçının ardından Eskişehirspor maçında da forma giymedi. Bursaspor maçı sonrası morali bozulan ve hafif de sakatlığı bulunduğu bildirilen file bekçisi, 18 kişilik maç kadrosunda da yer almadı.

Onur Recep Kıvrak'ın uzun süreli sakatlığı, Fatih Öztürk'ün de yediği goller sonrasında eleştirilmesinin ardından sezona üçüncü kaleci olarak başlayan İbrahim Demir, Eskişehirspor maçında ilk 11'de forma giydi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Keçiörengücü ve Manisaspor maçlarında sahada yer alan genç kaleci, ilk kez bir lig maçında forma giydi.

SONER VE İSHAK FORMAYI KAPTI

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor maçında sahaya kaptan olarak çıkan ve attığı 3 golle iyi bir performans ortaya koyan Soner Aydoğdu, ilk 11'de görev aldı.

Mehmet Ekici'nin de kart cezası nedeniyle forma giymediği bordo mavili takımda, teknik direktör Ersun Yanal, Soner Aydoğdu'yu sahaya sürdü.

En son ligin 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gaziantepspor ile oynanan ve 4-4 beraberlikle biten maçta ilk 11'de sahaya çıkan orta alan oyuncusu, ligde 7 hafta aradan sonra ilk 11'de forma şansı buldu.

Manisaspor ile yapılan kupa maçında başarılı bir performans ortaya koyan İshak Doğan da Musa Nizam'ın yerine sol bekte görev aldı. En son ligin 5'inci haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan genç oyuncu, ligde 9 hafta sonra ilk 11'de oynadı.

YANAL'DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Ligde geçen hafta Bursaspor ile 3-3 berabere biten maçın ilk 11'ine göre Trabzonspor'da 5 farklı oyuncu görev yaptı.

Fatih Öztürk, Yatabare, Mehmet Ekici, Fatih Atik ve Musa Nizam ilk 11'de yer almazken, bu oyuncuların yerine İbrahim Demir, Cardozo, Soner Aydoğdu, Belkalem ve İshak Doğan sahaya çıktı.

AVNİ AKER'DE BOŞLUKLAR

Trabzonspor taraftarlara karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin büyük bölümünde boşluklar dikkati çekerken, yaklaşık 7 bin bordo mavili taraftar tribünlerde yer aldı.

Misafir tribünde bulunan yaklaşık 50 kişilik Eskişehirsporlu taraftar grubu da takımlarını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmadı.

CARDOZO'NUN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmaya daha etkili başlayan Trabzonspor oldu. 14. dakikada ilginç bir pozisyon yaşandı. Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan açtığı ortası kalenin üst filesinden Oscar Cardozo'nun önüne düştü..Cardozo altı pasın sağ çaprazından kafayla topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakem topun dışarıdan geldiğini belirtti ve gol iptal edildi. Bu pozisyon çok tartışıldı.

MORI DEPLASMANDA GOLÜNÜ ATTI!

Eskişehirspor, golcü oyuncusu Funes Mori ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Orta sahada Yusuf Erdoğan'dan topu kapan Kamil Ahmet Çörekçi sağ taraftan topla birlikte süratle ilerledikten sonra pasını Rogelio Mori'ye aktardı. Funes Mori ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan yerden şutunu gönderdi ve genç kaleci İbrahim'i mağlup etti. 0-1

İlk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

YUSUF KAÇIRDI ÖMER AFFETMEDİ

İkinci yarıya skoru dengeleme parolasıyla çıkan Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan net bir pozisyondan yararlanamadı. Ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanına ara pasında Yusuf topla buluştu ama karşı karşıya pozisyonda etkili bir vuruş yapamadı ve Boffin topu ayaklarıyla kurtardı.

Bu pozisyonun devamında hızlı atağa çıklan Eskişehirspor'da Ömer Şişmanoğlu takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Sissoko'nun pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Ömer, sol üst köşeye etkili bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. 0-2

ÖZER'DEN CEVAP GELDİ

Avni Aker'de 2 farklı geriye düşen Trabzponspor, bu gole hemen cevap verdi. Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına yaptığı ortada Özer'in kafa vuruşunda top sağ köşeden ağlarla buluştu. Trabzonspor farkı 1'e indirmeyi başardı.

ÖMER UMUTLARI TÜKETTİ

Trabzonspor'un umut golünü atmasının üzerinden çok geçmeden Eskişehirspor farkı yeniden ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişe Eskişehirspor atağında Sissoko'nun pasında topla buluşan Andaç'ın Ömer'e yerden ortasında Ömer sağ ayağını dışıyla topu gelişine öne çıkan kaleci İbrahim'den aşırttı ve topu ağlara gönderdi.


M.S.Karşılaşmada son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90'Eskişehirspor yine kontra atak fırsatı yakaladı ve sol kanattan ileriye koşu yapan Andaç'a atılan pasta Andaç, topu alıp ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.
90'GOL! Andaç Güleryüz
90'Sağ kanatta topla buluşan Bosingwa'nın ortasına iyi yükselen Yatabare penaltı noktasının yakınlarından kafa vuruşunu yaptı ve Berkay Dabanlı'ya da çarpan top üst direkten dönüp Ruud Boffin'de kaldı.
90'Mücadelenin sonuna 4 dakika ilave edildi.
88'Trabzonspor karşı atağında Özer'in sol kanattan ceza alanına ortasında Yatabare'nin kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
87'Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Ömer, Bosingwa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
86'Kullanılan serbest vuruşta Kaan'ın ceza alanına ortasında Diego'nun dokunduğu top oyun alanının dışına gitti ama aynı anda ofsayt bayrağı kalktı.
85'Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında sol kanatta topla buluşan Sissoko, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
84'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında yine savunma topu karşıladı.
83'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına ortasında Lawal, topu kornere gönderdi.
82'Eskişehirspor'da Erkan Zengin'in yerine Özgür Çek oyunda.
81'Eskişehirspor'da Raheem Lawal, kendi yarı alanının ortalarında Oscar Cardozo'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve bir sarı kart da Cardozo gördü.
80'Soner Aydoğdu, sarı kart gördü.
79'Kendi yarı alanında topla buluşan Erkan Zengin, orta yuvarlakta Soner'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
78'Trabzon'da arka arkaya goller... Sol kanattan gelişe Eskişehirspor atağında Sissoko'nun pasında topla buluşan Andaç'ın Ömer'e yerden ortasında Ömer sağ ayağını dışıyla topu gelişine öne çıkan kaleci İbrahim'den aşırttı ve topu ağlara gönderdi.
78'GOL! Ömer Şişmanoğlu
77'Eskişehirspor'da Rogelio Mori ve Aytaç Kara'nın yerine Andaç Güleryüz ve Raheem Lawal oyunda.
76'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada Özer'in kafa vuruşunda top sağ köşeden ağlarla buluştu.
76'GOL! Özer Hurmacı
74'Bir başka Eskişehirspor atağında Sissoko'nun Mori'ye ortasında kaleci İbrahim topu yükselip kontrol etti.
73'Hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Sissoko'nun pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Ömer, sol üst köşeye etkili bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.
73'GOL! Ömer Şişmanoğlu
73'Trabzonspor'da İshak Doğan'ın yerine Sefa Yılmaz oyunda.
72'Bordo mavililer gole bir kez daha yaklaştı. Ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanına ara pasında Yusuf topla buluştu ama karşı karşıya pozisyonda etkili bir vuruş yapamadı ve Boffin topu ayaklarıyla kurtardı.
71'Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında ceza alanına yapılan ortada ceza alanı içinde topu kontrol eden Ömer'in kaleye şutunda top sol direğin hemen yanından dışarıya gitti.
70'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Özer'in kaleye şutunda son anda Boffin topu çelmeyi başardı.
69'Eskişehirspor bir kontra atak daha yakaladı ama Sissoko'nun ceza alanı içi sağ çaprazındaki Ömer'e pasında Ömer'in kaleye şutunda top İbrahim'de kaldı.
68'Trabzonspor rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Yusuf'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
67'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada yerden seken top önce Berkay ve ardından Aytaç vurdu ama sonuç çıkmadı.
66'Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor kontra atağında Mori, ceza alanına kadar gidip sol çaprazdaki Ömer'e pasını atmak istedi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
65'Bu arada Eskişehirspor'da Erkan Zengin bir sakatlık geçirdi ve tedavisi yapılıyor. Erkan oyuna devam edebilecek.
64'Bordo mavililerin temposuz oyunda beraberlik çabaları devam ediyor.
63'Yine sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa'nın ceza alanına yüksek ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.
62'Trabzonspor'un atakları devam ediyor. Sağ kanattan gelişen atakta Bosingwa'nın ceza alanı içindeki Yatabare'ye pasında Yatabare topu kontrol edemedi.
61'Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde 61. dakikada İstiklal Marşı okundu.
60'Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yatabare'nin ceza alanına etkili ortasında top diğer kanada açıldı.
59'Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Erkan'ın Mori'ye pasında ofsayt bayrağı kalktı.
58'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
57'Trabzonspor'da sakatlık geçiren Majeed Waris'in yerine Mustapha Yatabare oyunda.
55'Bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa, rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza alanına girdi ve kale sahasına yerden pasını attı ama savunma araya girdi.
54'Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında Erkan'ın ceza alanı dışından uzak mesafeden kaleye şutunda top dışarıya gitti.
53'Trabzonspor, beraberlik baskısını gittikçe arttırmaya başladı ama tempo çok fazla yükselmedi.
52'Bir başka Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanındaki Cardozo'ya yükselttiği topta savunma araya girdi.
51'Trabzonspor sağ kanattan köşe gönderi yakınlarından taç kullandı. Bosingwa'nın uzun tacında Ömer topu karşıladı. Ceza alanı dışındaki Soner topa gelişine vurdu ama top çok farkla dışarıya gitti.
50'Bu kez orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Causic, Özer'e faul yaptı.
49'Eskişehirspor yarı alanında topla buluşan Özer, rakibi Kaan'dan topu saklamak isterken formasını çekti ve karar serbest vuruş.
48'İki takım da ikinci yarıya karşılıklı top kayıplarıyla başladı.
47'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanı içindeki Soner'e pasında ofsayt bayrağı kalktı.
46'Mücadelenin ikinci yarısı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
D.A.Eskişehirspor, Rogelio Mori'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'Gelişen Eskişehirspor atağında Ömer'in pasında Mori, İbrahim ile karşı karşıya kalacaktı ama İbrahim kalesini zamanında terk ederek topu uzaklaştırdı.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
45'Trabzonspor rakip yarı alanın ortalarından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Constant'ın sol çaprazdan gelişine şutunda top kaleye paralel gitti.
44'Eskişehirspor kalecisi Ruud Boffin, oyunu yavaşlattığı gerekçesiyle maçın hakeminden uyarı aldı.
43'Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Yusuf, Aytaç'a faul yaptı.
42'Geride kala bölümde Trabzonspor 159 ve Eskişehirspor ise 133 kez başarılı pas yaptı.
41'Eskişehirspor, 2. gole çok ama çok yaklaştı. Sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Mori, topu kontrol edip oldukça müsait durumda vuruşunu yaptı ama top üst direği sıyırıp dışarı çıktı.
40'Kullanılan serbest vuruşta Özer'in doğrudan kaleye gönderdiği top baraja takıldı.
39'Gelişen Trabzonspor atağında rakip ceza alanının hemen dışında sol tarafta Özer, Aytaç'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Aytaç Kara sarı kart gördü.
38'Bordo mavili rakip yarı alanda beraberlik golünü arıyor.
37'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Yusuf'un indirdiği topa Cardozo sert vurdu ama top yandan dışarıya gitti.
35'Trabzonspor'da Kevin Constant, yaptığı sert faulden sonra sarı kart gördü.
34'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Mori, Constant'ın sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
33'Rogelio Mori, gol sevincinin ardından maçın hakeminden sarı kart gördü.
32'Eskişehirspor yarı alanında Yusuf ile girdiği ikili mücadelede topu alan
 (faul yaptı ama hakem es geçti) Kamil Ahmet, hızla rakip yarı alana girip Mori'ye ara pasını gönderdi ve Mori de topu alıp ceza alanına girdi ve sağ köşeye yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.
32'GOL! Rogelio Mori
31'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Waris'in pasında topla buluşan Soner'in ceza alanına ara pasında top Diego'da kaldı.
30'Bu arada Eskişehirspor'da Goran Causic bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor. Causic, büyük ihtimalle oyuna devam edemeyecek. Lawal hazırlık yapıyor.
29'Gelişen Eskişehirspor atağında Mori'nin pasında topla buluşan Ömer'in karşı karşıya pozisyonda vuruşunda top yandan az farkla dışarıya çıktı ama aynı anda ofsayt bayrağı da kalktı.
28'Trabzonspor yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Sissoko, Constant'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Temposuz oyun devam ediyor.
27'Trabzonspor'da zorunlu değişiklik. Essaid Belkalem'in yerine Majeed Waris oyunda.
26'Bu kez Eskişehirspor etkili geldi. Sissoko'nun savunma arkasına koşu yapan Mori'ye pasında Mori karşı karşıya kalacaktı ama kaleci İbrahim kalesini zamanında terk etti ve topu uzaklaştırdı.
25'Etkili gelişen Trabzonspor atağında ceza alanına yüksek gönderilen topta Cardozo topu önüne almak üzereyken son anda Berkay araya girdi.
24'Trabzonspor'da Essaid Belkalem bir sakatlık geçirdi ve şu an da oyun alanı dışında tedavisi yapılıyor.
23'Kullanılan serbest vuruşta Erkan'ın ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topu ceza alanı dışında kontrol eden Sissoko'nun sert şutu yandan dışarıya gitti.
22'Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Sissoko, Medjani'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
21'Trabzonspor, bu karşılaşmadan galip ayrılırsa 15. haftayı 5. sırada, Eskişehirspor mücadeleden galip ayrılırsa haftayı 12. sırada tamamlayacaklar.
20'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Constant'ın ceza alanına hareketlenen Cardozo'ya yerden pasında Diego araya girdi.
18'Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Trabzonspor'un %56'ya %44 üstünlüğü bulunuyor.
17'Bir başka Eskişehirspor atağında Erkan'ın ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top yandan dışarıya gitti.
16'Etkili gelişen Eskişehirspor atağında sol kanattan ceza alanına giren dar açıdan sert bir vuruş yaptı ama top kaleye paralel gitti.
15'Bordo mavililer özellikle sol kanadı oldukça etkili gelişiyor.
14'Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oldukça ilginç bir pozisyonu geride bıraktık. Özgür Yankaya, yardımcısının uyarısıyla golü iptal etti.

13'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada top kalenin hemen üstünden dışarıya gittiği sırada Boffin'in de müdahalesiyle top oyun alanına döndü ve Cardozo topu ağlara gönderdi ama topun tamamı çizgiyi geçtiği için karar kale vuruşu.
12'Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede çok fazla tempolu başlamadı. Trabzonspor topla daha fazla oynayan taraf.
11'Bordo mavililer sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Özer'in kale sahasına ortasında kaleci Boffin topun sahibi oldu.
10'Orta yuvarlak içinde topla buluşan Özer, Ömer'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
9'Yine sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında İshak'ın ceza alanına sert ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Cardozo, Özer ile ver-kaç yapıp ceza alanına girdi ama top dışarıya çıktı.
8'Trabzonspor bir kontra atak fırsatı yakaladı ama topla en son sol kanatta buluşan Yusuf'un ortasında top herkesi aşıp oyun alanını terk etti.
7'Konuk ekip etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Mori, ceza alanına girip yerden pasını verdi ama Erkan topu ıskaladı.
6'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Aytaç, son çizgiye kadar ortasını yaptı ama top dışarıya çıktı.
5'Eskişhirspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Soner, Aytaç'a faul yaptı.
4'Bordo mavililer, rakip ceza alanına oldukça yakın bir noktadan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Özer'in ceza alanına ortasında savunmada Berkay topu karşıladı.
3'Trabzonspor karşı atağında Constant'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Yusuf'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
2'Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında son çizgiye inen Ömer'in ceza alanına ortasında herkesi aşan top diğer kanattan taca gitti.
1'Mücadele Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
M.Ö.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...
M.Ö.Spor Toto Süper Lig'de 2014 yılının son maçı Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak.
M.Ö.İki takım oyuncuları mücadelenin hakemi Özgür Yankaya ve yardımcıları eşliğinde sahaya çıkıyor.
M.Ö.Bordo mavililer mücadeleye; İbrahim, Bosingwa, Belkalem, Mustafa, İshak, Medjani, Constant, Özer, Soner, Yusuf ve Cardozo ilk 11'iyle başlayacak.
M.Ö.Ev sahibi ekip Trabzonspor'un da mücadeleye başlayacağı ilk 11'i belli oldu.
M.Ö.Siyah kırmızılılar mücadeleye; Boffin, Kaan, Diego, Berkay, Kamil, Causic, Aytaç, Erkan, Sissoko, Ömer ve Mori ilk 11'iyle başlayacak.
M.Ö.Konuk ekip Eskişehirspor'un mücadeleye başlayacağı ilk 11'i belli oldu.
M.Ö.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan bu mücadelenin canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.
M.Ö.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek.
M.Ö. Trabzonspor'un kalesini sakat Fatih Öztürk'ün yerine genç ibrahim Demir koruyacak, Türkiye Kupası'nda görev yapan İbrahim Demir, Süper Lig'de ilk maçına çıkıyor

Kesinleşen 11'ler

Trabzonspor: İbrahim Demir, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, İshak, Medjani, Constant, Özer, Soner, Yusuf, Cardozo

Yedekler: Uğurcan Çakır, Musa Nizam, Salih Dursun, Fatih Atik, Sefa Yilmaz, Mustapha Yatabare, Waris Majeed
Teknik Direktör: Ersun Yanal

Eskişehirspor: Boffin, Kaan, Diego, Berkay, Kamil, Causic, Aytaç, Erkan, Ömer, Sissoko, Funes

Yedekler: Ali Şaşal, Andaç Güleryüz, Sezgin Coşkun, Hasan Hüseyin Acar, Lawal, Özgür Çek, Serdar Özkan

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Stat: Hüseyin Avni Aker

Saat: 20:00

Yayın: Lig TV

Hakem: Özgür Yankaya
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }