Zokora UEFA'ya Başvuracak

Abone Ol

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun önceki gün yaptığı toplantısında verdiği kararların odağındaki isim Trabzonsporlu Zokora, çıkan sonuçtan hiç memnun değil. Tıpkı kulübü gibi farklı bir ceza beklentisi içinde olan Fildişi Sahilli oyuncu, gelişmeleri kısaca, “Sadece yazık diyorum” şeklinde özetlemişti. Şu ana kadar kulübü Trabzonspor’un izleyeceği rotayı rakip eden Zokora’nın bundan sonra yurt dışı platformunda hakkını aramayı düşündüğü öğrenildi. Deneyimli futbolcunun konuyu avukatları ve menacerleriyle bir kez daha masaya yatıracağı ve UEFA’ya taşımayı dahi gündemine aldığı bildirildi. Zokora’nın konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluş görüntülerini ve diğer belgeleri de bu süreçte toplayıp hak arayışını devam ettirmesi beklentiler dahilinde.

Yönetimin fikrini alacak

Zokora’nın atacağı adımları somutlaştırmadan önce yönetimin üst düzey isimleriyle de görüşeceği edinilen bilgiler arasında. Her fırsatta konunun takipçisi olacağını düşünen Trabzonpor’un kurmaylarının da Zokora’ya her türlü desteği vereceği, ayrıca Bordo-Mavili kulübün de tahkim tarafından işin takipçisi olacağı bildirildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }