ZTE Axon 30S adlı yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ekran altı ön kamerası ve diğer özellikleri bugün belli oldu!

Şirket henüz ZTE Axon 30S lansman tarihini açıklamadı. Ancak, ZTE Axon 30S özellikleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Şimdiye kadar, telefonun ekranı ve tasarımı hakkında bilgiler geldi. Bu ayrıntılara bir göz atalım.

ZTE Axon 30S Ekran Altı Selfie Kamerası ile Gelebilir

Yaklaşan ZTE Axon 30S'nin bir ekran altı kamerayla geleceği doğrulandı. Geçen yılki Axon 30'da da ekran altı ön kamera yer alıyordu. Ayrıca, akıllı telefonun 7.8 mm kalınlığında ve 192 g ağırlığında olduğu açıklandı.

Teaser görüntüleri, yana monte edilmiş parmak izi sensörünü göstermiyor. Bu nedenle biyometrik sensör, tıpkı selfie kamerası gibi muhtemelen ekranın altında olacak.

Ne yazık ki, ZTE Axon 30S hakkında sahip olduğumuz tüm bilgiler bu kadar. Çoğu cihazın aksine, bu cihazla ilgili tek sızdırılan detaylar bunlar. Aynı zamanda, şirketten daha fazla resmi teaser ve lansman tarihi duyurusu bekliyoruz.

ZTE Axon 30, 6.92 inç 10-bit 120Hz OLED ekrana, Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisine, 64 MP ana kameraya, 16 MP ekran altı selfie kamerasına, 4.200 mAh pile sahip ve 65W hızlı kablolu şarjı destekliyor. Axon 30S'nin de benzer özelliklerle gelmesini bekliyoruz.