Bordo mavililer tarihi Fenerbahçe galibiyetinin ardından Cuma akşamı karşı karşıya geleceği Konyaspor hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdürüyor. 

Trabzonspor'da Divan Başkanı Ören ve Eski Başkan Ataman'dan Salih Erdem'e Ziyaret Trabzonspor'da Divan Başkanı Ören ve Eski Başkan Ataman'dan Salih Erdem'e Ziyaret

Antrenman öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Avcı şu ifadelere yer verdi:

‘GEÇEN HAFTANIN TOPLANTISINI YAPTIK VE DOSYAYI KAPATTIK’

“İyi bi hafta olsun. İyi çalışmalar diliyorum. Güzel bir gün. Umarım geçen haftanın, bu haftaya bu güzel gündede devamı olur. Her şey çok iyi, burada ve şehirde her şey çok güzel. Bugün geçen haftanın son toplantısını yaptık ve dosyayı kapattık. Bütün arzumuz ve konsantrasyonumuz artık Konyaspor oldu. Geçen haftayı bu maça yansıtmak istiyoruz. Cuma akşamı bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Onlar olduğu sürece en iyisini yapıyoruz. Geçen hafta fiilen Fenerbahçe maçında olmasalar bile bize bunu hissettirdiler. Bugün artık fiilen içinde olmalarını ve desteğini vermelerini istiyoruz” 

‘SAYISAL OLARAK HER YERDE OLAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ’

“Güzel bir cuma akşamı hep beraber taraftarımız ile beraber olmak istiyoruz.  İyi bir oyun ve mücadele ile baskılı oynayan sayısal olarak her yerde olan bir takım olmak istiyoruz. Bunun karşılığını almak istiyoruz. Kazım Koyuncu’un bugün doğum günü. Tanışmak kısmet olmadı ama şarkıları Trabzon için çok önemli. Ben buradan ayrılırken onun şarkısıyla veda etmiştim. Nur içinde yatsın”