AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, bu hafta sonu partisinin Sürmene İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İşte ziyaretin detayları!

Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Cumartesi günü partisinin Trabzon Sürmene ilçesindeki binasını ziyaret etti. Sürmene'de çeşitli yerlere uğrayan Karaismailoğlu'nun ilk adresi öncelikle AK Parti İlçe Başkanlığı oldu.

Binada gerçekleşen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Adil Karaismailoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile görüştü. 31 Mart’taki yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin ilçe başkanlıklarında gerçekleşen toplantılardan biri de bu hafta sonu Trabzon’da Sürmene ilçesi AK Parti binasında yapıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Karaismailoğlu da bu ziyaretinin ardından ilçedeki çeşitli noktaları ziyaret etti. Bu adresler arasında Sürmene Sanayi Sitesi, Sürmene TÜGVA Şubesi, Sürmene Spor ile çay ve bıçak fabrikası da yer aldı.