• DOLAR 34,24 %0.06
  • EURO 37,08 %0.14
  • ALTIN 3.011,67 %0.65
  • BİST100 8.876 %2.56
  • BITCOIN 66.901 %-1.25
  • ETHERIUM 2.635 %-1.68
15°

Sürmene Haberleri

sürmene haberleri ve güncel sürmene gelişmeleri, sürmene ile ilgili tüm video, sürmene fotoğrafları ve sürmene haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşayan 83 yaşındaki emekli şoför Dursun Hakkı Sofuoğlu, 70 yaşındaki kamyonetine gözü gibi bakıyor.

TRABZON GUNDEMI

Eylül ayının sonlarına doğru Trabzon'da yaşanan sağanak yağış sonrası selden etkilenen ilçelerle ilgili son durumu Valilik açıkladı.

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Dirlik Mahallesi Camii ve çevresindeki kiliselere defineciler dadandı. Gündüz ziyaret, gece kazı…

Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir ceset bulundu. Otopsi sonrası cesedin kime ait olduğu belirlenecek.

ÇEVRE

Trabzon'un Araklı, Arsin ve Sürmene ilçelerinde sağanak yağış sonrası hayat durma noktasına geldi. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bu sabah saatlerinde ölümlü bir kaza meydana geldi. Motosikletlinin çarptığı vatandaş hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Trabzon Sürmeneli iş insanı ve mimar Kadir Koray Küçükali, yeni parti kurma hazırlığında olan Yavuz Ağıralioğlu'na özel bir armağan sundu.

ASAYİŞ

Trabzon'da şoke eden anlar! Sürmene ilçesinde seyir halindeki bir otomobil alev alev yandı!

ASAYİŞ

Trabzon'da feci kaza! Sürmene ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki yaşlı kadın çim biçme makinesi yüzünden hayatını kaybetti.

FUTBOL

Araklı 1961 Spor ile Trabzon Ortahisarspor arasında oynanan amatör lig maçı sırasında tartışma çıktı. İşte, o anlara dair detaylar.

ÇEVRE

Dev dalgalar ve kuvvetli fırtına, bu kelimeler son 2 gündür Trabzon ve ilçelerini yıkıp geçti. Sürmene ilçesinde dalgalar çekilince hasar...

ÇEVRE

Trabzon’un Sürmene ilçesinde dün gece çıkan orman yangınları tam kontrol altına alınmışken, bu sabah saatlerinde ilçede kuvvetli fırtına etkili oldu…