CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İşte, Saral’ın Trabzonlulara vaadi!

31 Mart yerel seçim öncesi Trabzon halkı ile bir araya gelen Saral, dün Kireçhane Köylü Pazarı'nda esnafla ve halkla buluştu. Seçim vaatlerini sıralayan CHP Trabzon adayı Hasan Süha Saral, "Şeffaf olacağız" mottosuyla seçim sloganını bir kez daha vurguladı.

Saral'ın Kireçhane Pazarı'ndaki seçim çalışmalarına CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP il yönetimi ve heyeti de katıldı.

Soğuk havalara rağmen el emeği ürünlerini pazarda satan vatandaşlarla sohbet eden, onların dertlerini dinleyen Saral, ekonomik sıkıntılar konusunda dert yanan vatandaşların içine su serpti. Saral, seçildiği zaman hayata geçireceği çözümlerden bahsetti.

İşte, Hasan Süha Saral'ın vatandaşlara vaatleri...

Abdulkadir Uraloğlu Vakfıkebir'deki seçim bürosunun açılışında konuştu Abdulkadir Uraloğlu Vakfıkebir'deki seçim bürosunun açılışında konuştu

"Siz üreteceksiniz, pazarda satılmazsa belediye sizden satın alacak. Biz ürünlerinizi belediye olarak lokantalarda gerekirse yardım paketlerinde değerlendireceğiz. Sizi boş göndermeyeceğiz. Sizlere pazarlama konusunda eğitim vereceğiz. Ürettikçe hep birlikte kazanacağız. Her alanda üretim olacak."

"Temiz su dönemini başlatacağız. Trabzon'umuzun sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşılamak için yeni nesin yöntemlere başvuracağız. Gerçek problemleri ortaya koyup, çözmek için bütüncül bir planla yaklaşmak gerekiyor. Yaptığımız işlerin hesabını vereceğiz, şeffaf olacağız."

Saral, pazar ziyaretinin ardından Bahçecik Dolmuş Durağı’ndaki şoförleri dinledi. Ardından Sebat Gençlikspor'un maçına katılarak takımı destekledi.

Editör: Didem Bektaş