Öncelikle şunu belirtmek isterim ki maça etkili başlayamadık. Hatta dakika 1 bile olmadan konuk ekip atak geliştirince neye uğradığımızı şaşırdık ve ardı arkası kesilmedi.

İlk yarı kesinlikle berbat bir oyun sergiledik. Bu takım birkaç gün sonra Lazio’yla oynayacak, bu oyunla mı dedim! Kesinlikle Gekas’ın ilk devre oyuna girmemesi bizim için bir avantajdı.

Ayrıca Olcan neden defansta? Herkes Olcan’ın ileride neler yapabileceğini gördü. Özellikle oyuna heyecan katması açısından. Ve görüyoruz ki  Yusuf’u ilk önce sağda oynatması bir hataydı. Etkili olamadı. İlerleyen dakikalarda Yusuf’un sola geçmesi ve Olcan’ın daha öne çıkması oyuna heyecan kattı.

Değinmeden geçemeyeceğim devre arası ne oldu?

İlk yarı saç baş yolduran Trabzon, ikinci yarı resmen fırtına gibi esti. Ne olduysa artık bilemiyorum ama iyi de oldu. Tabi maçı en çok etkileyen yanlış kararlar verilmeyen kartlardı. Özellikle Mustafa’ya yapılan müdahaleler. Artık dayanamayıp hakeme şikayet etmesine rağmen Torku Konyaspor’lu oyuncu sert hareketlerine devam etti ve sadece sarı kart gördü. Siz Mustafa’yı böyle sinirlendirirseniz o da size böyle goller atar. Bir bakıyorum Mustafa defansta bir bakıyorum gol atmış, çocuk daha ne yapsın!

Yüklenmek istemiyorum ama Henrique ile nereye kadar gidecek ve nasıl gidecek kesinlikle düşünemiyorum. Ayrıca Soner’in oynamasını istiyordum. Fakat girdiği gibi sakatlanması kötü oldu. Kesinlikle elimizde ki sayılı yeteneklerden birisidir Soner.

Sonuç olarak almamız gereken bir galibiyetti ve de bizde aldık. 3 puanımız hayırlı uğurlu olsun. İnanıyorum ki Lazıo’ya kolay kolay geçit vermeyeceğiz.

İnanıyorum ki takım gitgide iyiye gidecek.

Taşlar yerine oturacak ki zaten kadro yavaş yavaş oturmaya başladı.

Önümüzde çok önemli iki maç bizi bekliyor. Bu moralle iyi şeyler yapmak bize yakışır.

Son olarak tribünleri böyle coşkulu şekilde görmeyi özledim yahu. Her ne kadar stadın geneli boş olsa da !!!