Senelerdir en iyi dönemlerimizde bile bir şekilde yaşanan puan kayıplarında modumuzu düşürür, ümitsizlik ve telaş içerisinde acaba önümüzdeki maçı da mı kaybederiz sorularıyla bir haftayı kendimize dar ederdik. 

Belki de, Trabzonsporlular olarak bir çoğumuz hayatında ilk kez verilen şampiyonluk mücadelesinde bu soruyu sormadan bir hafta yaşayacak ve Hatayspor karşılaşmasına bıraktığımız yerden aynı coşku ve heyecanla tribünde veya ekran başında karşılaşmanın başlama düdüğünü çalmasını bekleyeceğiz.

Eksik olan duygu bütünlüğünü tamamladığımızı, eskisinden daha güçlü olduğumuzu ve özellikle gelişen teknoloji de insanların sosyal medya da haddinden fazla algı (!) çalışması yürüttüğü bir ortamda Trabzonspor üzerine yazılan yazılar, videolar, görseller cevapsız kalmıyor.

Uzun yıllar sonra camianın tek aday olarak yoluna devam eden Başkanı, onunla birlikte yol yürüyecek yönetim kurulu, takımın puan farkıyla liderlik yürüyüşüne devam etmesi, taraftarların bütünlüğü derken tüm bu pozitif çağrışımların her ne kadar takım ilk kez mağlubiyet yaşasa da hiçbir şekilde eksilmeden önümüzdeki maça yansıması en olağan durum olmalı.

Abdullah Avcı hocanın her maç sonunda üzerine basa basa ifade ettiği gibi "kazanılan üç puan" olgusu dün akşam sadece "kaybedilen üç puan" olarak değişiklik gösterdi.

Kaybedilen inanç olmadıktan sonra, bir maç olsun.

Hatayspor maçıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz..