Avrupa'da olmayan TRABZONSPOR'umuz ne yazık ki ligde de can çekişmektedir. Hedefi, "EN BÜYÜK VE TEK OLMAK" olan TRABZONSPOR taraftarı bu hezimetin bitmesi ve çözüm yolları için çare yolları düşünmektedir.

Başta başkan SADRİ ŞENER'in gitmesi ve sonrasında yönetimin değişmesi tek çözümmüş gibi gözüksede ben TRABZONSPOR taraftarı olarak futbola bakış açımızın da değişmesi yönündeyim.

"NEDEN ATHLETİC BİLBAO GİBİ OLMAYALIM..."

Karadeniz insanı olarak kendi özümüzde barışık bir milletiz. Bizim dışarıdan alınan futbolulara ihtiyacımız yok! Onlara verilen paralarla kendi alt yapımızı daha fazla
geliştirip kendi futbolcularımıza daha iyi imkanlar sağlayabiliriz. Futbol kariyeri boyunca yok denecek kadar az yabancı bulunduran Athletic Bilbao'nun yetiştirdiği futbolcular ortadadır.

Kendi alt yapısında yetiştirdikleri futbolcuları takımına kazandırarak maddi,manevi ve sosyal olarak çok büyük başarılar yakalamışlardır.

Biz TRABZONSPOR taraftarı olarak kendimize özgü futbol anlayışımızı artık oluşturmanın zamanı geldi. Şuan Türkiye Liglerinde alt yapılarımızdan yetişen onlarca
futbolcu oynamaktadır. Bir çok kulüpte "61 numara" için futbolcu kavgasına şahit olurken, Trabzonspor'un 61 numarayı hak edecek bir futbolcusunun olmaması ne acı bir tablodur.

Hala alt yapımızda bulunan ve şans bekleyen çok büyük yeteneklerimiz var. Yabancı futbolcularla bunların önünü kesmenin hiç de adil olduğunu düşünmüyorum.

Ben TRABZONSPOR için en uygun modelin Athletic Bilbao olduğunu düşünüyorum. Şu durumda örnek alabileceğimiz kulüptür. Bu yönde ilerlersek daha yi yerlerde daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum.

Maddi, manevi ve sportif başarının gelecekteki zemininin biran evvel hazırlanması yönündeyim ...