Trabzonspor Gaziantepspor maçı günlerdir bekleniyordu.Hem lig açısından hemde Nağmalub Trabzonspor un maçı olması açısından ..Son derece yüksek konsantre ile Trabzon 'a gelen Erol Bulut ve öğrencileri tam kapasite ile sahaya çıktı. 
Maçın tamamına bakıldığı zaman hırsı azmi maça nasıl ne şekilde organize olduklarını çok açık gösteriyordu..Ama unutulmamalıydı ki karşılarında ki rakip Trabzonspordu.Nağmalub hem de .Maç son derece atak başlayan taraf Gaziantepspor oldu ..
5.dakika da Hugo ile Gaziantepli oyuncu arasında ki mücadeleye kamuoyunun bir kısmı penaltı ve kırmızı kart derken Erman Toroğlu gibi bu konuda etkin ve yetkin isimler penaltı yok pozisyon temiz yorumu yaptılar.Bana göre de pozisyon temizdi.Eger o mücadeleye kırmızı kart ve penaltı verilirse her maç ta 2-3 kırmızı kart 3-4 adette penaltı verilmeliy di .Hakemin devam kararı doğruydu .
Zaten var incelemesi de yapıldı ve devam kararı verildi.Uste üste atak yapmaya çalışan Gaziantepspor Trabzonspor'a fazla bilenmiş ti .Nitekim dediğimiz de oldu .Abdulkadir Ömür mükemmel bir gol attı..Yaklaşık 30 metre mesafeden olduğunu da özellikle belirletelim.
Bu gol de Trabzonspor'un bitmez tükenmez enerjili oyuncusu Janiniy'i de anmadan olmaz .Faulü yaptıran da janiniy'di.Janiniy bana göre maçın yıldızıydı..Nedenine gelince 1 faul yaptırdı 1.golü o faul den attık..2.golü zaten atan kişi kendisiydi.3.gol de de gol pasını veren yine kendisiydi.
Bir oyuncu bir maçta takımına ancak bu kadar destek verebilirdi.Janiniy'e yakışan da buydu.
Cornelius bildiğimiz gibi..Kaleci ile karşı karşıya kalmasın ..Kalecilerin işi zor gerçekten.Dun yine kaleci ile karşı karşıya affetmedi desek yeridir.
Bu arada Trabzonspor'un gerçek sahibi olan taraftarımıza da anmak istiyorum.kasim ayının soğuğu ve hafif de yağışlı hava da takımımızı yalnız bırakmadı.Ama şunu da demeden geçemeyeceğim.O stadyum o tribünler full dolmalıydı..Dolması gerekirdi .Taraftrımızdan bu konuda biraz daha hassasiyet rica edeceğim..Kazanılan 3 puan ,atılan 3 gol ligin zirvesinde Nağmalub olan Trabzonspor , Fenerbahçe'ye 10 puan , Galatasaray'a 12 puan Beşiktaş a tam 13 puan fark atmış şekilde ligin zirvesinde..Bundan 6 hafta önce Trabzonspor önümüzdeki 5 maçta kaç puan alır diye soru yöneltilince 15 puan demiştim.Bana adeta gülmüşlerdi ..Şimdi o gülenleri tekrar sahneye davet etmek isterdim..Bir temenni de daha bulunayım..Gaziantep maçı öncesi Trabzonspor önümüzdeki 7 maçta kaç puan toplar diye soruldu bana..21 puan dedim..Yine aynı sözümdeyim .Gaziantep'i yendik kaldı aldı maç...Eder 18 puan ..18 puanın 18 i ni de alacak kadro zenginliğimiz ve potansiyelimiz var..Fazlasıyla hemde .Bu sene o sene mi ? O sene bu sene mi ? Her iki cümleye de cevabın evet ..
Bize düşen nedir ? mi..Bize düşen destek vermek ..
Karagümrük maçında bende stadyumda olacağım...
Haydi Trabzon haydi Trabzonspor diyerek...
O sene bu sene ...Tam destek haydi !!!