Başından sonuna kadar hak ettiğimiz yalnız beceriksizlikler yada şanssızlıklar yüzünden bir türlü farkı açamadığımız maçta altın değerinde bir 3 puan aldık. Ömür’e ayrı bir parantez açmak istiyorum.Kardeşim benim canım sen işte busun kendine inanman yeterli olacaktır!

Kaçırılan %100 pozisyonları dışında takımı 90 dakika verdiği mücadele için canı gönülden tebrik ederim.

Bir tebrikte Avcı hocamıza..Doğru zamanlama ile doğru değişiklikler yaptı ve her zaman ki gibi takdiri hak etti 

Böylesine güzel bir maç izlettiği için her 2 takımı da tebrik ederim. Teşekkürler Fırtına’m +3 ile vura vura devam. 
Bir parantez de KAYSERİSPOR 'a 

Kayserispor deyince aklıma 2010-11 sezonu geliyor..Şota'nın teknik direktörlüğünü yaptığı bırakın haftanın adeta sezonun futbolunu oynayan ve bize tam 3 gol atıp bizim 3-3 biten maçta 87.dakikada atılan glowacki'nin golü ile 1 puanı zoraki kurtardığımız ve ne acıdır ki kaybettiğimiz 2 puan ile liderliği Fenerbahçe'ye verdiğimiz ve daha da tuhafı Kayserispor  bizim maçtan sonra oynadığı 6 maçta üst üste 6 mağlubiyet alan ve neredeyse 20 gol yiyen bir takımdı.O sezon Fenerbahçe ile oynadığı maçta Kayserispor sahada adeta gezinmisti ..Kayseri denilince aklıma bu geliyor .Şota ya bizzat sordum ki hocam bizi 2 puandan ettiniz 6 maçtır yeniliyorsunuz ...Cevap vermedi veremedi..
Dipnot: Allah rızası için eleştirmeyin artık şu takımı. Öyle ya da böyle en iyi ihtimal ile ara transfer sürecine kadar bu kadro ile devam edeceğiz. Köstek değil destek olalım...İyi haftalar