Abdullah Avcı, daha önce Barcelona ve Manchester United'ın ikna edemediği genç yıldızı Trabzonspor'a getiriyor. Abdullah Avcı'nın bizzat görüştüğü sol kanat oyuncusunun Barcelona ve Manchester United'a transferi yatmıştı. İşte detaylar…

Trabzonspor'da Abdullah Avcı sansasyonel bir transfere imza atmak üzere. Barcelona ve Manchester United'ın ikna edemediği genç yıldız, adım adım Trabzonspor'a geliyor.

ABDULLAH AVCI, BARCELONA VE MANU'NUN YAPAMADIĞINI YAPTI

Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği sol kanat oyuncusu için geçtiğimiz dönemde Barcelona ve Manchester United, Ajax'ın kapısında yatmıştı. Yaz transfer döneminde Hollanda deviyle samimi ilişkiler kuran Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bizzat görüştüğü oyuncuyu ikna etmek üzere.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Abdullah Avcı'nın istediği isim ise Naci Ünüvar. Fanatik'in haberine göre Trabzonspor, oyuncunun kiralanması için Ajax ile görüşmelerde sona geldi. Abdullah Avcı da genç yıldız ile bizzat görüşerek planlarını anlattı.

"GELECEĞİ EN PARLAK 50 FUTBOLCU" LİSTESİNDE YER ALDI

Abdullah Avcı'nın 19 yaşındaki futbolcuyu da ikna etmek üzere olduğu belirtildi. Birçok otorite tarafından "Geleceği en parlak 50 futbolcu" listesinde kendisine yer bulan oyuncu için Manchester United ve Barcelona da uzun süre Ajax'ın kapısında yatmıştı.

AJAX TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Yaklaşık 2,5 ay önce Ajax ile sözleşme uzatan Ünüvar, Hollanda deviyle 4 yıllık yeni kontrat yapmıştı. Ocak 2020'de Ajax'taki ilk maçında fileleri havalandıran en genç oyuncu olarak tarihe geçmişti.

Editör: Haber TS