Trabzonspor, bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşıyor. Karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, kadro tercihleriyle ilgili konuştu.

Abdullah Avcı açıklamasında;

Şampiyon Trabzonspor U19 Takımı Şehre Geldi Şampiyon Trabzonspor U19 Takımı Şehre Geldi

“Bugün ki 11, son Antep maçında çıkan 11.. O gün bize oyun olarak iyi şeyler sundular ve bunun sonucunu aldılar. Aynı kadronun üzerinde devam ettik. Rakip de buna uygun.. 
Zaman zaman bunları deneyeceğiz. Oyuncuları farklı yerlerde deneyeceğiz. 
bugün rakibimiz de buna uygun. İstanbulspor bir kere Ç. Rizespor maçında 5’li savunma ile oynamıştı. Bugün bize karşı da 5’li savunma kurdu. 
Çıkardığımız kadro uygun duruyor. Ona göre planlarımızın büyük bölümünü uygulayacağız. Soyunma odasında analizler yaptık. 
Haftamız iyi geçti, yoğun geçti. G. Antep Maçından olumlularını daha nasıl yaparız diye çalışmalarını yaptık. Son devrenin 2 maçını gelirken kazanıp tekrar ivmeyi yakalayıp önümüzdeki devre arasına sağlıklı bakmak  istiyoruz.  Vazgeçmeden devam etmek, umarım karşılığını alırız” dedi. 

Kendisinin de futbol oynadığı İstanbulspor ile ilgiil olarak, “Nostalji oldu. İstanbulspor 1926 ile erkek lisesi ile devam eden, tarihi dolu bir kulüp. Çok kaliteli ve elit bir camiaya sahip. Ben bunun içinde çok güzel duygular yaşadım. Hayatımın en önemli taşlarından bir tanesi. Mesleki kariyerimin başlangıcında bulunamsı ve bana kattığı değerler var” dedi.