Ziyaretin ardından açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, şikeden dolayı oynanmayan 2010 – 11 Sezonu Süper Kupa Finalinin oynanması için federasyona başvuracaklarını açıkladı.

Futbol gündemini değiştirmek için yapıldığı kaydedilen bu açıklamalar sonrasında bugün Galatasaray’ın taraftar grubu UltAslan, ilginç bir öneride bulundu.

NET GÖNDERME YAPILDI! "TRABZON'DA OYNANSIN"

Sosyal medyada bir anda Türkiye gündeminde de bir anda üst sıralara tırmanan öneride, “FBJK Finali Trabzon’da oynansın” ifadeleri dile getirildi.

“FBJK 2011 Süper Kupa Finali Trabzon’da Oynansın!” başlığı ile yapılan açıklamada, “Yine içinde bulundukları durum umutsuzlaştırmış olacak ki yeni bir gündem değiştirme çalışması içine girdiği dünkü ziyaretiyle kamuoyuna yansımıştır” ifadelerini kullandı.

Açıklamaya, “Dün, babasının kulübü Beşiktaş’a ziyarete giden…” diyerek devam eden UltrAslan, “Eski ve kirli bir başka defteri karıştırmaya karar vermiş olacak ki şikeden dolayı 2011 yılında oynanmayan Beşiktaş ile Süper Kupa maçını oynamak istediklerini açıkladı.

UEFA’nın sitesinde şike hükmü giymiş kulüpler listesinde adları sabit olan bu baba oğul kulübünün yaklaşık 12 yıl sonra dillendirmeye cesaret edebildiği bu karşılaşma yaşanan uluslararası rezilliğin üstünü örtmeyecektir” denildi.

İki Tarih Arası Farkı Gün, Ay, Yıl, Saat, Dakika Olarak Hesaplama İki Tarih Arası Farkı Gün, Ay, Yıl, Saat, Dakika Olarak Hesaplama

“Bu uluslararası rezilliği bir maç yaparak sileceğine, hesabın kapanacağına inanan” şeklinde devam eden açıklamada, “şahsa biz de bazı tavsiyeler verme konusunda sorumluluk hissediyoruz.

Süper Kupa maçı oynanacaksa kupa günü 1 günlüğüne Yıldırım Demirören TFF başkanı, Süper Kupa’ya ise Mehmet Ali Aydınlar sponsor olmalı.

Bu kadar nostalji yapmışken maçın başlama vuruşu da Aziz Yıldırım tarafından yapılmalı ve kupa seremonisine de kupanın atla getirilmesi, hem dünyada yankı uyandıracak hem de Rahmi Koç tarafından başkanlığa uygun görülmeyen Serdal Adalı’ya bir teselli olacaktır.

Son günlerde hiçbir şey olmamış gibi lanse edilen ülke futbolumuza fair play ruhu hakimken Kupa maçının da Trabzon’da oynanmasını teklif ediyoruz. Bu vesileyle de sporun iyileştirici gücünü tekrar görmüş oluruz”

Editör: Haber TS