Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programına telefon bağlantısı ile katılan Acun Ilıcalı, "Çok yoğun bir dönemden geçiyoruz hem yayın olarak hem de transfer olarak çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Müthiş bir transfer Sacha Boey transferi. Ülkemizde transfer tabanı 20 milyon euroydu, şimdi bu sayede 30 milyon euro'ya çıktı gibi duruyor" açıklamasını yaptı.

"Yeni transferlerde gelecek"
Hull City'de transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Ilıcalı, "Hull City olarak önemli bir galibiyet aldık Sunderland'i yenerek. 6 eksiğimiz vardı bizim, 2 hafta yok şu an maç İngiltere'de. 4'ü geliyor takıma, inşallah play off'a kalacağız. Yeni tansferlerde gelecek, oynadığımız oyun ümit veriyor" dedi.

"Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor"
Trabzonspor'da kadro dışı kalan milli futbolcu Abdülkadir Ömür'le görüşmelerin olumlu devam ettiğini belirten ünlü isim, "Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, ayrıca Abdülkadir'in çok fazla bir meblağya transfer olacağını düşünüyorum başka takımlara o potansiyeli var. Trabzonspor içinde yüksek bir sonraki satıştan pay ile bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor'da kazansın istiyoruz. Olumlu devam ediyor görüşmeler ama imzayı daha etmedik. Türkiye'den başka transfer düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Ryan Kent'te bu iştahı göremedik"
Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusu Ryan Kent ile görüştüklerini ama futbolcunun isteğini göremedikleri için görüşmeleri durduklarını ifade öden Acun Ilıcalı, "Ryan Kent konusuna gelecek olursak şu konu önemli; istek, iştah, oynama arzusu gibi istekler önemli. Abdülkadir'de bu nasıl varsa ki Ozan'da da var ve taraftarın sevgilisi oldu. Ryan Kent'te bu iştahı göremedik ve başka bir futbolcuya yöneldik" diye konuştu.

"Öyle bir gücüm yok benim"
3 sene boyunca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını TRT'nin alması hakkında yorumlarda bulunan Hull City sahibi Acun Ilıcalı, "Şampiyonlar Ligi'nden 3 senedir ciddi zarar ediyorduk. Çok hevesli olduğumuz bir konu değildi, o yüzden son derece düşük bir teklif verdik. TRT kazandı ihaleyi, onları da tebrik ediyorum. Yeni platformları var, onu tanıtmak istiyorlar. Açık kanaldan vermeyi düşünüyorlar, biz açık kanaldan veremeyiz öyle bir gücüm yok benim. Futbolseverler için iyi olacak açık kanaldan vermek" yorumunu yaptı.

"Çağlar'a kim sevinmez ki?"
Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katması hakkında yorumlarda bulunan 54 yaşındaki Ilıcalı, "Çağlar'a kim sevinmez ki? Çok doğru bir transfer. Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir takım yaptı, üstüne Çağlar geliyor. Kadroya baktığınızda ikişler ikişer oyuncuları var. Bu kadro genişliği takımlar için çok önemli" açıklamaısnı yaptı.

Trabzonspor İç Sahada Çok Puan Kaybı Yaşadı Trabzonspor İç Sahada Çok Puan Kaybı Yaşadı

"Edin Dzeko olağanüstü bir futbolcu"
Fenerbahçe'nin Bosna Hersek vatandaşı golcüsü Edin Dzeko hakkında değerlendirmeler yapan ünlü isim, "Edin Dzeko, olağanüstü bir futbolcu. Dzeko'ya doğru topların gelmesi gerekiyor. Dzeko formsuz olduğunda takımda düşebiliyor. Türkiye'nin standartlarına göre peş peşe maçlar oynuyor Edin Dzeko, Türkiye'de top oynamak kolay değil. Türkiye'de futbolcular, Mart ayında yorulmaya başlar. Artık İsmail hoca kadro zenginliğiyle değerlendirecek bu rotasyonları" dedi.

"Rıdvan Yılmaz yanlış bir yere gitti"
İskoçya Ligi takımlarında Glasgow Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz'ın yanlış bir yerde olduğunu belirten Ilıcalı, "Rıdvan Yılmaz yanlış bir yere gitti. Acil bir geri dönüş yapması lazım, bu tarz dönüşler randıman verir. Galatasaray yönetimi en iyisini bilir ama Türk kontenjanında iyi işler yapabilir Rıdvan" yorumunu yaptı.

Editör: Haber TS