Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında masa başı oyunlara başlayan Fenerbahçe camiasında karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik’in açıklamalarına Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in tepkisi gecikmemişti.

Fenerbahçe yöneticisinin yapmış olduğu saçma sapan açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden cevap tepki gösteren Ahmet Metin Genç, “Fenerin başkanı ve yöneticisi Erol Bilecik, adaletten bahsediyor. Her türlü mücadeleyi saha dışında yapacağız diyor. Alışmışlar ŞİKE yapmaya. Sizin Adaletten bahsetmeye hakkınız yok. Merak etmeyin biz 2010/2011 deki gibi Şampiyon olacağız. En büyük Trabzonspor”  İfadelerini kullanmıştı.

Ahmet Metin Genç’in yapmış olduğu bu paylaşımın siyasi malzeme yapılması sonrasında Trabzonspor’un haklarını savunduğu için linç kampanyasına maruz bırakılmaya çalışılan Ortahisar Belediye Başkanına Trabzonsporlu taraftarlardan tam destek geldi.

"AYAK OYUNLARINA MÜSADE ETMEYECEĞİZ"

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt yaptığı açıklamada,” Ahmet Metin Genç başkanımız bu şehrin evladıdır. Yıllardır da bu şehrin evladına yakışır bir duruş sergilemektedir. Her Trabzon evladının Trabzonspor’un haklarını savunması gerekir. Trabzonspor siyaset üstüdür. Ahmet Metin Genç’in de 2010-2011 sezonunun şampiyonluğunu yıllardır haykırdığı gibi diğer bütün siyasilerimizin ve bürokratlarımızın haykırmasını bekliyorum. Her platformda Trabzonspor’un haklarını savunan Ahmet Metin Genç’in sonuna kadar yanındayız. Fenerbahçe karşılaşmasında hakemin Trabzonspor’a haksızlık yaptığı net şekilde görülmesine rağmen Fenerbahçe camiasının isyan etmesine sessiz kalmayan ve cesaretiyle örnek bir tavır sergileyen Ahmet Metin Genç’i tebrik ediyorum. Yıllardır Trabzonspor ne zaman gücünü gösterse malum kesim hemen ayak oyunlarına başlıyor. Bu ayak oyunlarına müsaade etmeyeceğiz. Trabzonspor camiası bir ve bütün duruş sergilemeye devam ettiği sürece bu ayak oyunları çaresiz çırpınışlar olarak kalacaktır. Trabzonspor böyle futbol oynayamaya devam edecek ve şampiyon olmasına da kimse engel olamayacak.” İfadelerini kullandı.


 

Editör: TE Bilişim