Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Derepazarı-Kendirli Yolu projesinde incelemelerde bulundu. Ardından AK Parti Derepazarı Seçim İrtibat Ofisi’nde partililerle buluşan Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği ve kadroları sayesinde hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi. 

Tek dertlerinin milletin daha iyi şartlarda ve koşullarda yaşaması olduğunu dile getiren Karaismailoğlu, bunun için bütün dünya ile mücadele ettiklerini söyledi.
Bakan Karaismailoğlu, “Artık savaşlar öyle cephelerde olmuyor. Masa başlarında oluyor. Ama onları da defedecek, güçlü bir liderimiz var. Güçlü bir irademiz var. 14 Mayıs'ta bunların hepsini masadan da sosyal medyadan da bütün platformlardan defettiğimizde bizi kimse tutamaz. Biz işimizin peşindeyiz” dedi.

YENİ İHTİYAÇLARA GÖRE YENİ PROJELER YAPACAĞIZ

Yeni ihtiyaçlara göre yeni projeler de yapacaklarını anlatan Karaismailoğlu, şu anda Rize'de devam eden 15 karayolu projesi olduğunu, en kısa zamanda bitireceklerini aktardı. Derepazarı-Kendirli Yolu üzerinde yer alan fabrikayı kurtarmak için yeni alternatifler üzerinde çalıştıklarının altını çizen Karaismailoğlu, fabrikaya dokunmadan, yeni projeyle birlikte yarından itibaren çalışmaların başlayacağını belirtti. 
Dünyada eşi benzeri olmayan Rize-Artvin Havalimanı’nı da yaptıklarını kaydeden Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimlerine az kaldığını söyledi. Karaismailoğlu, “Herkesin gönlüne girip, bütün dünyaya güçlü ses verdiğimizde Türkiye'yi kimse tutamaz” diyerek sözlerini tamamladı.

a25a7c21-14f3-436c-8346-3f657f86bfb85e430f7b-4c53-4ba2-a657-ce760505b6ba42caa507-8fdb-46ea-b642-1a712c5de9cd

Editör: Haber TS