Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, MÜSİAD Trabzon Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, üretim konusuna değinerek seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, seçmenden alacakları desteğin önemini vurguladı. Sivil toplum ve meslek kuruluşları ile ortaklaşa yapılacak çalışmalarda sektörlerin gelişmesine katkıda bulunulacağından bahsetti. Güçlü altyapılar ile tüm sektörlerin hızla ilerlediğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 trilyon ihracat hedefinde üretimin önünü açacaklarını, böylece istihdamın artacağını belirten Adil Karaismailoğlu, turizm ve sanayide Karadeniz ve Trabzon'un ülkemiz için bulunmaz nimet olduğunu dile getirdi. Salgın sonrasında doğayı koruyarak yapılan hizmetlerle turizmin hızla büyüdüğünü açıklayan Karaismailoğlu, Trabzon'un sanayide neler üretmesi gerektiğini STK'lar, meslek odaları ile görüşüleceğini söyledi.

MÜSİAD Trabzon üyelerine yaptığı konuşmada Bakan Adil Karaismailoğlu, "Karşımızdakilerin tek derdi iktidar olmak. Kimse kaos istemez. Vatandaşlarımıza bunu anlatacağız. 21 yıl sonra kaos dönemlerine dönme lüksümüz yok" sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Editör: Didem Bektaş