Ak Parti Trabzon Milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da önemli açıklamalarda bulundu. “Türkiye'nin rekorunu Of'ta kıracağız!”

“Türkiye'nin rekorunu Of'ta kırmak zorundayız, başaracağız” diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bakan Karaismailoğlu, bugün de Of ilçesindeki vatandaşlarla buluştu. Ortaya çok renkli görüntüler de çıktı. İşte detaylar...

Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon milletvekili 1. sıra adayı olarak bugünkü ziyaret programına Of'u aldı. İlçeye Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG ile giriş yapan Adil Karaismailoğlu, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Halkın arasına karıştı, sıkmadık el bırakmadı, herkesi dinledi ve toplu fotoğraf çektirdi. Esnafı da ziyaret eden Bakanın son durağı AK Parti Of İlçe Başkanlığı oldu.

Programda konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “14 Mayıs'ta buradan güçlü bir şekilde yüzde 85’in üzerinde oy oranıyla Of’ta 6 – 0’ı yapacak şekilde milletvekilliğine destekleyeceğine benim inancım tam” dedi. 

Bakan Adil Karaismailoğlu ise özetle Trabzon Of'un Türkiye'nin emniyeti olduğunu, dünyanın her yerinde mutlaka bir Oflu ile karşılaşıldığını dile getirdi. 14 Mayıs'ta çok önemli seçime gideceğimizi, Türkiye'nin rekorunu Of'ta kırmak zorunda olduklarını açıklayan Bakan, "Kışın Trabzon’da okul biter, sonra fındık ve çay işleri başlar.. Biz tatil bilmeyiz.. Bu topraklardan çıktık, bu toprakların kıymetini biliriz. Herkesi kucaklayacağız, kimseyi küstürmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: Didem Bektaş