AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zigana Tüneli açılışı hakkında önemli detaylar verdi.

Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'da AKP iftar programına katıldı. İftardan sonra kürsüye çıkıp önemli açıklamalarda bulunan Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, şunları aktardı:

"3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzon meydanında mitingimizi yapacak, sonrasında dünyanın en uzun tünellerinden 14 buçuk kilometrelik Zigana Tüneli'ni hep beraber açacağız."

Ak Parti'den Trabzon 1'inci sıra milletvekili adayı olan Bakan Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada partinin 20 yıldır yaptığı yatırımlara da değindi. Adil Karaismailoğlu, 20 yıl önce Türkiye'de zihniyetin değiştiğini, günümüzde bir trilyon dolarlık yıllık ihracat hedeflerinin olduğunu aktardı.

Zigana Tüneli 3 Mayıs'ta Hizmete Başlıyor

Ak Parti Trabzon milletvekili Bakan Adil Karaismailoğlu, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile meydanda miting yaptıktan sonra Zigana Tüneli'ni açmaya gideceklerini açıkladı. Yolların, tünellerin ekonomi ve ticarete katkısından bahseden Bakan, bu yapılan projeler sayesinde ülkemizin geliştiğini ve büyümeye de devam edeceğini belirtti.

14 Mayıs'ta Dünyaya Ses Vereceğiz

Bakan Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimlerine de değindi. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Öyle acıdır ki, terörist bağlantılı kişilerin bakan olabilme ihtimalini konuşuyoruz. Türkiye düşmanı kim varsa birlik olmuşlar. İnşallah hep beraber gür bir sesle 14 Mayıs'ta tüm dünyaya ses vereceğiz." dedi.

Editör: Didem Bektaş