AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Adil Karaismailoğlu ve Salih Cora, seçim öncesi Trabzon'daki ziyaretlerine bayramın ilk günü devam ediyor.

Tonya ve Beşikdüzü ilçelerinde kapı kapı dolaşarak halkla ve esnafla buluşan Cora ve Bakan Karaismailoğlu, Trabzonlular tarafından davul zurnayla karşılandı. İlçe binası önünde horon gösterisi yapıldı.

AK Parti Tonya İlçe Başkanlığı'nda teşkilatla yapılan toplantının ardından, mahalle muhtarları ile Ali Koç Kültürevinde toplantı yapıldı. Esnaf ve vatandaş ile buluşup sohbet eden AK Partili adaylar, hava muhalefeti sebebiyle Kadıralak Yaylası programını iptal etti. Tonya'da son durak İskenderli Mahallesi oldu.

Adil Karaismailoğlu ve Salih Cora daha sonra Beşikdüzü’ne geçti. İlçe binasında yapılan toplantıdan sonra horon ve meşale gösterisi yapıldı. Bakan Karaismailoğlu, son 20 yılda Türkiye'nin çağ atladığından bahsetti. Türkiye'nin 2002'den sonra hızlı büyüyüp geliştiğini anlatan Adil Karaismailoğlu, trafik sorunlarının çözüldüğünü, ülkede her sene 60 bin kişinin hayatının kurtarıldığını belirtti.

14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen AK Parti Trabzon milletvekili adaylarından Salih Cora ise şunları kaydetti:

Mevcut milletvekili adaylarımızın şehrimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bu bayrak yarışıdır. Davamıza aşkımız 14 Mayıs'a kadar değil mezara kadar sürecektir. Şimdi de listede olmadan nasıl listedeymiş gibi çalışılacağını göstereceğim.”

Editör: Didem Bektaş