AK Parti Trabzon milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, bugün Trabzon Sürmene ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu.

“İHA ve SİHA’lardan kim rahatsız olur?” sözleriyle gündem olan Bakan Karaismailoğlu, Millet İttifakı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Trabzon'un Sürmene ilçesinde giderek AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışında konuştu. Türkiye düşmanlarının İHA, SİHA, KAAN, Kızılelma'dan rahatsız olduğunu söyleyen Karaismaioğlu, "Elbette rahatsız olacaklar. Biz onlar rahatsız olsun diye bu işlerle uğraşıyoruz" dedi.

İşte, o konuşmadan önemli satır başlıkları!

AK Parti Trabzon milletvekili 1. sıra adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçim günü yaklaşırken önemli ziyaretlerde bulunuyor. Bakanın bugünkü adresi Sürmene ilçesindeki seçim irtibat ofisinin açılışı oldu.

Türkiye'yi karıştırmaya talip olan karşı tarafın 21 yıldır iktidarın başardığı işlerden rahatsız olduğunu dile getiren Bakan Karaismailoğlu, "20 yıl önce hayal bile edilmeyen şeyler bugün bir bir gerçek oluyor. Hayalleri AK Parti iktidarı gerçeğe dönüştürdü. Bir oy bir oydur. Ya teröristlerle beraber olanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. İHA'lardan, SİHA'lardan kim rahatsız olur? Terörist yandaşları. Turizm gelişti, ekonomi gelişti. Onlar rahatsız olacak elbette. Uyanık olmamız lazım."

AK Parti İlçe Başkanlığında temaslarda bulunan Adil Karaismailoğlu, açılışın ardından Sürmene Öğretmenevinde muhtarlarla ve esnafla da bir araya geldi.

Editör: Didem Bektaş