Demet Özdemir ile Engin Akyürek, sezonun en iddialı işlerinden Adım Farah dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. İşte, yeni bölümden ipuçları!

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM SÜRPRİZİ

Adım Farah 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fox TV fragman verir vermez sizlerle paylaşıyor olacağız. Arjantin dizisinden Türkiye'ye uyarlanan ve göçmen bir annenin dramını anlatan Adım Farah dizisi, ilk 5 bölümüyle izleyicileri mest etti. Demet Özdemir ve Engin Akyürek tarafından sergilenen başarılı oyunculuklar, dizinin etkileyici ve dramatik hikayesi ve tüm cast müthiş.

Sosyal medyada zirvede yer alan Adım Farah dün akşam AB kategorilerinde reyting ikincisi oldu. Ünlü oyuncular, sosyal medyadan paylaşım yaparak hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Özdemir ile Akyürek ikilisi birbirine çok yakıştırılırken, sevilen oyuncular da boş durmadı ve yeni bölümden sürpriz bir tüyo verdiler.

5 Nisan Çarşamba akşamı milyonlar Fox TV ekranına kilitlenecek. Son bölümde Farah'ı kurtarıp evine yerleştiren Tahir'in final sahnesinde Farah ile Komiserin konuşmasını dinlemesi kalp kırdı. Adım Farah yeni bölümde yaşanacaklar bu sahneden sonra iyice merak edilmeye başlandı.

Yeni bölümde Tahir ile Farah'ın birbirine daha çok yakınlaşması ve kötülüklere birlikte göğüs germesi bekleniyor. Ünlü oyuncuların Instagram hesabından yaptıkları paylaşımlar, sette pozitif bir havanın yakalandığını gösteriyor. İlerleyen bölümlerde Adım Farah dizisi çok daha heyecanlı, aksiyonlu ve aşk dolu sahneler barındırabilir.

Editör: Didem Bektaş