Fox TV’nin yeni uyarlama dizisi Adım Farah’tan ilk görüntüler geldi. Hayranları Demet Özdemir ve Engin Akyürek arasındaki uyumu çok beğendi.

ADIM FARAH YAYIN GÜNÜ VE İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ!

The Cleaning Lady dizisini Türkiye'ye uyarlayan O3 Medya, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu Adım Farah dizisi için çekimlere başladı. Engin Akyürek ve Demet Özdemir ikilisinin başrolde yer aldığı Adım Farah dizisi yakında Fox TV ekranında başlıyor. Hasta bir oğlu olan bir doktoru canlandıran Demet Özdemir ve suça karışmak zorunda kalacağı mafyayı canlandıracak olan Engin Akyürek arasındaki uyum, ilk görsellerle kendini belli etti.

Her iki oyuncu da Disney+ açılış dizilerinde rol almıştı. İlk kez bir dizide partner olacaklar. Yakaladıkları uyum ise çok beğeniliyor. Adım Farah'tan yayınlanan ilk görüntüler de bunu kanıtladı. Tahir ile Farah'ın arasındaki aşk ve macera izleyiciyi heyecanlandırıyor.

Dizide Şahmaran oyuncusu Mert Doğan da yer alıyor. Adım Farah oyuncuları arasında Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli de yer alıyor.

İlk görüntüler çok beğenildiği gibi dizinin yayın günü de netleşti. Adım Farah dizisi Çarşamba akşamları Fox TV'de yayınlanacak.