Fox TV’nin yeni dizisi Adım Farah ilk bölümleriyle başarı topladı. Ancak dizinin başrolü Demet Özdemir, özel hayatında zor günler yaşıyor.

Demet Özdemir, geçtiğimiz gün Adım Farah dizisinin çekimleri sırasında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz yaz Oğuzhan Koç ile evlenen güzel oyuncu hakkında çıkan haberler doğru mu? Ünlü çift evlerini mi ayırdı? Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılıyor mu?

Bu soruları yanıtlayan Özdemir, magazin basınında çıkan boşanma ve evleri ayırma haberlerini yalanladı. Sosyal medya hesabından da tepkisini ortaya koydu. Demet Özdemir, ilişkilerde her şeyin yaşanabileceğini belirterek, bu tarz şeylerin başlarına gelebileceğini tahmin ettiğini söyledi. İlişkilerde sorunların olup düzelebileceğini, şu an bu konuda konuşmak istemediğini dile getirdi.

Evleri ayırdıkları iddiasının doğru olmadığından da bahseden Demet Özdemir, ayrılık haberlerinden rahatsız olduğunu ifade etti. Kadınlara çamur atılmasından artık yorulduğunu, bu haberleri çıkaranlar hakkında hukuki haklarını arayacağını da sözlerine ekledi.

Bu arada, Adım Farah dizisinde Farah ve Tahir karakterlerini canlandıran Demet Özdemir ve Engin Akyürek, hayranlarından tam not aldı.

Editör: Didem Bektaş