Uzun yıllardır mutlu bir ilişki yaşayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldı. Ayrılık sebebinin Hafsanur Sancaktutan olduğu öne sürüldü.

Star TV’nin Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Afra Saraçoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki yaşıyordu. İkilinin arası, geçtiğimiz günlerde Saraçoğlu ile dizideki partneri Mert Ramazan Demir’in samimi yakınlaşmaları sebebiyle açılmıştı. Genç çift çevre baskısına aldırış etmeden aralarındaki problemi aşmıştı.

AYRILIK SEBEBİ İHANET Mİ?

Fakat, magazin kulislerinde dolaşan haberlere göre, ünlü çift ayrılık haberini doğruladı. Arkadaş kalarak dostça ayrıldıklarını belirten Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu, artık yollarına yalnız devam edecek.

Tam da aşkları artık bitti diye düşünürken, ikilinin hayranları ihanet haberiyle şoke oldu. İddiaya göre, Darmaduman dizisindeki partneri Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşamaya başlayan Mert Yazıcıoğlu’nun bu ihanetini öğrenen Saraçoğlu, sevgilisini terk etti.

Hafsanur Sancaktutan, Deniz Can Aktaş ile geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını doğrulamıştı. Şimdi çıkan haberlere göre, Darmaduman dizisindeki rol arkadaşı Yazıcıoğlu'na gönlünü kaptıran genç oyuncu, böylece 4 yıllık bir ilişkinin bitmesine sebep oldu. Ancak tüm bu haberler henüz asılsız. Taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.